Ніжин – лідер за кількістю приміських новобудов в Чернігівській області

 

 

 

 

Станом на 7 листопада за даними компанії “РеалЕкспо” і порталу заміської нерухомості www.zagorodna.com в Чернігівській області налічується 5 приміських новобудов.

Ступінь готовності приміських новобудов в Чернігівській області

2 побудовані новобудови; 2 будуються новобудови; 1 проект.

Місцезнаходження житлових комплексів в передмісті Чернігова

Вся активність на ринку заміської нерухомості в Чернігівській області сконцентрована в 3 районних центрах: Бобровицький (1 новобудова), Ніжинський (3 новобудови), Козелецький (1 новобудова).

Типи нерухомості в новобудовах Чернігівської області

В 5 приміських новобудовах Чернігівській області віддається перевага типом нерухомості є квартири. «Заморожені» новобудови Чернігівської області В 2 новобудовах Чернігівській області будівництво заморожено. Це новобудова в Острі і новобудова на вулиці Чехова в Ніжині.

Де будують приміські новобудови в Чернігівській області

Приміські новобудови в Чернігівській області розташовані на земельних ділянках площею від 0,62 до 1,65 га; розраховані на 24-171 квартир; поверховість -4-10 поверхів; квартири мають площу від 37 до 97 кв.м. Будують з газобетону, цегли, з зовнішнім утепленням.

Вартість квартир у приміських новобудовах

Мінімальна вартість 1 кв.м – 8700 грн. в ЖК «3-й мікрорайон», розташованому в Ніжині. Максимальна вартість 1 кв.м – 9500 грн. в новобудові в Ніжині. Середня вартість 1 кв.м в приміських новобудовах Чернігівської області станом на 05 листопада 2019 року становить 8700 грн.

Джерело: zagorodna.com

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь