Ряд серйозних порушень виявила комісія на “Дружбі Новій” у Ніжині

 

 

 

 

Міжвідомча комісія вивчає стан збереження довкілля на окремих суб’єктах господарювання Ніжина

7 листопада 2019 року члени міжвідомчої комісії здійснили робочий візит до філії “Ніжинський елеватор” СТОВ “Дружба Нова”.

Директор підприємства запевнив про заміну вихідних фільтрів на всіх зерносушилках, що усуне забруднення довкілля в місті.

На наступному тижні на засіданні міської комісії з питань безпечної життєдіяльності населення будуть підведені підсумки вивчення стану дотримання вимог санітарного законодавства, збереження довкілля, охорони праці на ПрАТ “Ніжинський жиркомбінат”, філії “Ніжинський елеватор”, ТОВ “Комбікормовий завод ПІАСТ – НІЖИН”, ДП “Комбінат хлібопродуктів”, зерносховищі ТОВ “Баришівська зернова компанія”.

Представники Ніжинського МРУ ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області відмовились працювати в складі міжвідомчої комісії.

Джерело: nizhynnews.com

 

 

Вам може бути цікаво

Одна думка по “Ряд серйозних порушень виявила комісія на “Дружбі Новій” у Ніжині

  1. “Представники Ніжинського МРУ ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області відмовились працювати в складі міжвідомчої комісії.” – як то відмовились ? Хіба це не входить в їх обов’язки? Хто ж тоді увійшов до цієї комісії ? І навіщо тоді держпродспоживслужба ?

Залишити відповідь