З’явилися нові деталі вбивства підлітка в Прилуках

 

 

 

 

Батьки вбитого хлопця переживають за власне життя.

Після низки експертиз деякі фрагменти кісток підлітка зникли. Зокрема – частина черепа, повідомляє ТСН.
Також вдалося встановити хронологію подій того трагічного дня. Близько 17:20 Денис вийшов з дому на тренування. З’ясувалося, він не відвідував їх протягом останніх 3-х місяців, але батьки про це не знали. Проте спортом він все ж займався і брав участь у якихось вуличних спарингах.
Із 17.23 до 17:50 він розмовляв з чотирма абонентами – однією дівчиною та трьома хлопцями. Що сталося далі – загадка. Телефон хлопця різко замовк. Він сам не потрапив у об’єктив жодної вуличної камери. Час його смерті досі не назвали.
“Дитину знайшли мертвою на коліях
29.10.2019 року приблизно о 21:37 хвилин між рейками, тобто на шпалах. Як повідомили машиніст і помічник цього поїзда, вони не збивали цю дитину. Дитина лежала безпосередньо між цими рейками. І ось саме характер, локалізація тих тілесних ушкоджень, які є на дитині, свідчать про відсутність ДТП”, – заявив адвокат Володимир Білик.
Уже найближчим часом мають оприлюднити результати незалежної експертизи, яку проводили у Києві за вимогою батьків. Вони сподіваються, що нарешті знатимуть, як загинув їхній син.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь