«Анастасія» – найрозумніше ім’я Ніжина та інші результати діджитал-олімпіади «На Урок»

 

 

 

 

Восени 2019 року освітній проект «На Урок» провів безкоштовну інтернет-олімпіаду серед учнів 1-11 класів, у якій узяли участь пів мільйона дітей України. Ніжин продемонстрував високу зацікавленість, адже до конкурсу долучилися більше тисячі учнів регіону, а всього учасників Чернігівської області – 12 тисяч.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

фото з мережі

У районі найвищих результатів у конкурсі досягли учениці з іменем Анастасія, а по Україні «найрозумнішими» є Дем’ян та Євангеліна.

Щосезонні діджитал-олімпіади «На Урок» (naurok.com.ua) проводяться з 16 предметів та пропонують новий підхід проведення конкурсів. За результатами осінньої олімпіади 2019, середній бал району складає 62.6, а найактивнішими учителями Ніжину є Самсоненко Людмила (Ніжинська ЗОШ № 2), Олена (Ніжинська ЗОШ № 15), Гресь Галина та Довгаль Наталія з Ніжинського медичного коледжу.

Українці звикли до традиційного формату олімпіад: коли найкращі учні конкурують між собою та їдуть у інший навчальний заклад або місто. Натомість «На Урок» запропонував новий підхід: узяти участь у змаганні може будь-який учень, незалежно від шкільних оцінок та місця проживання. Окрім того, завдання конкурсу перевіряють не тільки знання предмету, а ще й ерудицію та креативність. По проходженню діджитал-олімпіади кожен учасник та вчитель отримує нагороди.

 

Найвищі показники знань продемонстрували такі школи міста:

  1. Ніжинська ЗОШ № 15
  2. Ніжинська ЗОШ № 2
  3. Ніжинський обласний педагогічний ліцей

 

Низька конкуренція, рівний доступ до освіти та її діджиталізація – напрямок руху, який обирає не тільки українська освіта, але й ніжинські школярі 21 століття.

Дізнатися більше про діджитал-олімпіаду можна на сайті Освітнього проекту «На Урок». 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь