Ніжинська школа відзначила 100-річний ювілей. Фоторепортаж

 

 

 

 

Вже в сотий раз кружляє над школою осіннє листя. Неначе відгомін минулих літ, лине пісня старого шкільного дзвоника. Ніжинській школі №13 – 100 років! Ці слова на вустах в усіх, кого доля так чи інакше пов’язала зі школою.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

Ювілейні святкування 14 листопада стали незабутньою зустріччю багатьох поколінь вчителів та учнів.
Поринути у минуле, у свої спогади, висловити привітання та слова вдячності змогли всі, хто був присутній на святковому концерті.
Привітати Ніжинську школу з 100-річним ювілеєм прийшли представники міської влади, ветерани-педагоги, випускники, учні, батьки, представники організацій та установ.
Директор навчального закладу Світлана Несклада подякувала всім працівникам школи за добросовісну працю і за те, що кожен вносить свої зусилля в її розвиток. Також директор вручила колективу школи почесні грамоти.
У цей ювілейний день колектив школи почув на свою адресу не тільки теплі слова, але й отримав цінні подарунки.
Міський голова Анатолій Лінник від міської ради презентував школі в подарунок акустичну систему. Присутній на заході священник і волонтер, Почесний громадянин міста Ніжина протоієрей Сергій Чечин подарував школі ікону Георгія Змієборця, аби вона стала оберегом всіх, хто працює і навчається в закладі. Голова міської організації Профспілки працівників освіти й науки України Володимир Сорокін, вітаючи навчальний заклад, презентував у подарунок принтер.
Цього дня привітати колектив школи на чолі з директором прийшли колеги – директори ніжинських шкіл. Як дружня родина, вони побажали розквіту закладу і яскравих перемог та досягнень в майбутньому.
Щирі привітання гостей перепліталися з концертною програмою, у якій брали участь талановиті учні школи. Вони чарували своїми талантами, демонструючи вокальні та хореографічні номери, жарти та музичні постановки.
Цього дня у тринадцятій школі було людно. Але її коридорами гуляли не лише учні, а й дорослі солідні люди. Вони багато усміхалися і згадували шкільні роки. Роки, які, на жаль, уже не повернути.
А школа чекає нового дня, щоб знову сповнитись дитячим гомоном, і щоб розпочати нову історію, вже другого століття…

Марина Волинець

фото автора

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь