Життя ніжинців досліджуватимуть статисти. Навіщо?

 

 

 

 

Головне управління статистики у Чернігівській області повідомляє, що з 18 листопада 2019 р. в усіх регіонах країни розпочинається відбір домогосподарств для участі в обстеженні умов їхнього життя впродовж 2020 року, інформує cheline.com.ua

На Чернігівщині обстеження буде здійснюватися в містах Чернігів, Ніжин, Прилуки, Носівка, Мена, Ічня, селищах міського типу Десна, Талалаївка, Любеч і в сільській місцевості кожного району.

Наступного року до обстеження в цих населених пунктах залучається 441 домогосподарство, адреси яких визначаються шляхом випадкового відбору.

Метою проведення обстеження умов життя домогосподарств є отримання інформації щодо соціодемографічних характеристик, умов і рівня життя домогосподарств, комплексного дослідження добробуту різних соціальних груп тощо. Органи державної статистики запрошують населення до співробітництва та запевняють, що вся інформація, отримана від будь-якої родини, матиме суто конфіденційний характер і використовуватиметься лише у зведеному вигляді зі статистичною метою.

Конфіденційність наданої населенням інформації гарантується Законами України «Про державну статистику», «Про інформацію» та «Про захист персональних даних».

Тому, якщо в листопаді до вашої родини завітає фахівець з інтерв’ювання (який зобов’язаний пред’явити посвідчення працівника Головного управління статистики у Чернігівській області), просимо долучитися до обстеження. За участь в обстеженні домогосподарство отримує плату.

Довідково: Дані спостереження у 2019 р. свідчать, що на Чернігівщині налічується 430,1 тис. домогосподарств (2,9% від загальної кількості домогосподарств країни). Середній їх розмір – 2,3 особи. Характерною для області є значна частка домогосподарств з однієї особи – 25%. У кожному третьому домогосподарстві Чернігівщини є діти до 18 років, переважна більшість (92%) має одну дитину.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь