Ніжин допоміг дівчині знятися у голівудському фільмі жахів

 

 

 

 

Недавно Україною придбано кінокартину «У чорній, чорній кімнаті», яку зняв голлівудський режисер. Одну з головних ролей зіграла корюківчанка Тетяна Богомаз, повідомляє val.ua з посиланням на Сусіди.City.

Тетяні 25 років. Зі шкільних літ вона мріяла стати кіноакторкою. Навчалася на відмінно у Корюківській гімназії.

 Восени 2018 року до Ніжина приїхала група консультантів і голлівудський режисер Денис Соболєв. Вони представляли кіностудію «Хельга фільм вок», яка входить до компанії «Голівуд», що перебуває у Лос-Анджелесі. Дівчина зважилась прийти на кастинг.

Через півроку їй зателефонували асистенти режисера Дениса Соболєва та запропонували зустрітися у Ніжині. А вже на зустрічі з режисером стало відомо, що вона пройшла відбір. Отримає одну із головних ролей, яку потрібно буде зіграти дуже емоційно, ефектно. І це була роль — відьмачки.

23 вересня Тетяна з кількома акторами була у Києві на першому передпоказі фільму «У чорній, чорній кімнаті» в закритому кінотеатрі.

Читайте також: Режисер із Голівуду продемонстрував у Києві передпоказ нового фільму, який знімали в Ніжині. – http://nezhatin.com.ua/2019/09/26/rezhyser-iz-golivudu-prodemonstruvav-u-kyyevi-peredpokaz-novogo-filmu-yakyj-znimaly-v-nizhyni-foto/

Кінокартина про те, що на землі завжди існує добро і зло. І якраз у зла немає ні часу, ні простору. А відьми, як істоти, існували завжди в усі часи. Біда в тому, каже молода акторка, що від цього зла постраждали невинні люди. Та завдяки вірі все одно перемогла світла сторона.

В Україні вийде на екрани кінотеатрів у лютому-березні 2020 року. Тож за кілька місяців наш глядач зможе побачити й оцінити цю кінороботу.

Бюджет повнометражного фільму — 250 тисяч доларів. Триває одну годину і 26 хвилин.

mynizhyn.com за інформацією val.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь