Ніжинка перадавала показнки за спожитий газ, проте вони не надходили

 

 

 

 

До редакції сайту газети “Свідомий погляд” звернулась жителька нашого міста з приводу показників за спожитий газ.

Вона говорить, що вже не перший рік, кожен місяць слідкує за передачею показників та надсилає їх першого числа кожного місяця, на номер 7104, який вказано у квитанції.

Проте, останні два місяці смс повідомлення надсилала на вказаний номер, а відповідь про те, що показники прийнято та оброблено – не надходила.

Але у Ніжинському управлінні з газопостачання та газифікації їй повідомили, що на номер 7104 показники не надходили з червня 2019, що дуже здивувало жінку.

Також в управлінні сказали, що є споживачі, від яких на цей номер не надходять показники, але їх можна передавати на інший номер телефону: (067)65-64-104, або ж зареєструвати особистий кабінет на сайті 104.ua.

Але, смс було надіслано, квитанції проплачені, а за жовтень 2019 жінці прийшла сума за спожитий газ у десятикратному розмірі.

Працівники газового говорять, що показники не надходили із червня 2019, тому  управління ставило приблизний об’єм спожитого газу. А на сьогоднішній день, після відвідин додому контролера, який зафіксував останні показники та зробив фото лічильника виявилося, що кожного місяця, протягом півроку – була недоплата тому й сума більша приблизно в 10 разів. Замість звичайних 30-40 грн за спожиті 5-6 кубів газу, у платіжці стоїть об’єм спожитого газу 52,4 м3 за місяць і сума більше 300 грн.

Тож, ніжинці, передаючи показники відслідковуйте, чи доставлені вони до адресата, чи ні. Аби, одного дня вам не надійшла платіжка із заборгованістю за півроку або за рік.

Проте, і газовій компанії варто повідомляти своїх споживачів, чи працює даний номер телефону 7104, який продовжують публікувати у платіжках.

Журналісти “Нежатин” протягом дня неодноразово телефонували на номер, який вказано у квитанції (0426)616-204, проте зв’язатися з оператором так і не вдалося.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь