Вперше “бились” корпуси НДУ. Хто переміг? ФОТО

Де як, а в Ніжинському університеті ім. М. Гоголя День студента відзначають грою КВК.

Цьогорічне змагання було особливим — у бою за перемогу зійшлись лише дві команди, але які…

20 листопада справжня “Битва корпусів”: старого і нового відбувалась на великій сцені університету. І цього дня в актовому залі  було по-справжньому гаряче: гравці зачіпали найактуальніші сфери студентського життя, танцювали, падали, піднімались, стрибали, пародіювали й просто доводили публіку сміхом до сліз. У свою чергу студенти вболівали як могли: вигукували назви корпусів, аплодували, всіляко підтримуючи своїх одногрупників.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

У кожної команди були свої «смішні родзинки», які мали оцінити журі. По завершенню трьох етапів гри було визначено переможців. Ними стали — представники СТАРОГО корпусу НДУ. Хоча, треба зазначити, що і НОВИЙ корпус не уступав своїм гумором. Інакше кажучи, журі доводилось обирати кращих з кращих.

Порадувала грою й команда  “Дуракам закон не писан“, яка з успіхом представляє Гоголевий виш на “Лігах Сміху” різних міст України і вже має багато прихильників.
В ході заходу відбулась й урочиста частина — вручення ректором університету Олександром Самойленком грамот кращим студентам вишу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Марина Волинець

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь