Таксі «Лідер» – 12 років!

 

 

 

 

Цими днями служба таксі “Лідер” святкує ювілей!

Це практично останній місцевий ніжинський оператор, який продовжує працювати на ринку з надання послуг таксоперевезень. Адже всі інші теперішні служби з трьома чи чотирма цифрами в номері телефона — іногородні компанії, які використовують найманих водіїв з їх транспортом, а кошти за послуги по наданню автомобіля, у тому числі й податки, у більшості йдуть до Києва.

Колись ніжинський ринок таксоперевезень був насичений місцевими операторами: «Люкс», «Фортуна», «Наше таксі», «Віват», «Баля», «Марсель», «Городок», «На Дубровку», «Афганець», «Пілот», «Тайм», «Економ»… Проте, на даний час практично всі зупинилися у своїй діяльності або не тримають власних баз диспетчерів, виконуючи самостійно поодинокі замовлення.

Повертаючись до теми статті, хотілось би відзначити, що ніжинська таксослужба «Лідер» теж мала багато нарікань за свої 12 років. Проте було й багато гарних прикладів. Адже це єдина ніжинська служба, яка підтримує всі соціальні проєкти й завжди готова допомогти у скрутних ситуаціях по перевезенню людей з обмеженими можливостями, ветеранів війни та дітей з особливими потребами. Також служба таксі долучається до встановлення дитячих майданчиків, будівництва спортивних комплексів, проведення культурно-масових заходів та багато інших гарних справ.

На своїй сторінці у Фейсбук засновник служби таксі «Лідер» Сергій Охонько висловився на рахунок святкової дати:

«12 років — це повний життєвий цикл по багатьох канонам світобудови, і ми його пройшли… Хотілось би трохи пригадати як це було… всі здобутки й незгоди… Беручи в кредит перші 36 автомобілів Daewoo Lanos, у перший рік створення служби моя родина повірила в моє нове бачення розвитку цього напрямку і в той ризик, на який ми себе наражали. Так, звісно мені пощастило опинитися в той час, коли кредити надавалися практично без проблем і ми взяли саме у гривнях. Таким чином поступово створили одну з найбільших на той час служб у місті з власним автопарком, а вже потім і з власною матеріально-технічною базою.
Я дякую тим людям, які співпрацюють з нами з першого дня й до сьогодні чесно і сумлінно, щирий Вам уклін. На жаль, із-за недолугого законодавства в даній сфері надання послуг проєкт постійно видозмінювався, ми шукали шляхи як працювати так, щоб всім було комфортно: і пасажирам і співпрацівникам. Через деякий час ті люди, які сумлінно співпрацювали з нами стануть співвласниками автопарку і частинка «ЛІДЕРА» стане їх власністю… Для мене це знаково, адже в цьому є продовження і позитивний слід.
Життя змінюється і змінюються форми ведення бізнесу і потрібно вміти адаптуватись. Зараз організації UBER, UKLON та інші, не маючи власного транспорту, заполонюють відповідні ринки й до цього потрібно бути готовим.
Вітаю всіх, хто пройшов з нами цей нелегкий дванадцятирічний шлях і далі впевнено йде з нами у майбутнє: керівників служби, досвідчених водіїв та постійних клієнтів!!!»

Служба таксі «Лідер» продовжує разом з мешканцями міста крокувати у майбутнє і відкривати для громади нові можливості. Не так давно з’явилися електротаксі. У цьому проявляться не лише крок на зустріч людям, але й природі.

Треба зазначити, що при цьому всі роки послуги «Лідера» є найдешевшими в Ніжині. Тож водіїв, які патріотично налаштовані до свого міста і готові працювати на його розвиток, маючи при цьому достойні умови роботи та заробітної плати, служба запрошує приєднатись до команди «Лідера»
(068) 101-18-18(093) 167-05-02, (050) 86-00-100, (067) 460-36-8004631 (71888).

 Завжди з вами на зв’язку!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь