Англійська мова SMRT, від канадського коледжу Canadian College of English Launguage в Ніжині

Вчитись, пізнавати, розвиватись , відкривати щось нове та незвідане  – прагнення кожної дитини. Організувати навчальний процес і зробити його цікавим для дитини завдання вчителів та батьків. 

У  Ніжині та Чернігові з вересня 2019 року відкрита можливість навчання за методикою канадського коледжу SMRT і надала нам таку можливість Чепела О.В.

Особливість навчального підходу, щоденні заняття завдяки онлайн платформі до якої приєднані учні, а також закріплення кожної теми  на заняттях – ось тільки декілька переваг даної методики.

 

Навіщо вона? Тому що виконуючи завдання кожного дня на онлайн платформі, ми бачимо величезний прогрес дитини. Учні можуть слухати лексику, фонетику та вчитися виконувати граматичні вправи, щоденно відправляючи це вчителю, який  перевіряє та приходить на урок і розуміє  над чим працювати .

Це дійсно інноваційна платформа, яка забезпечує щоденне навчання з англійської мови. Навчальна програма відкриває особливі можливості, бо наші учні підключені до платформи SMRT, тож стають онлайн студентами Канадського коледжу. Навчальна програма містить 7 рівнів , які  розраховані на учнів від 5 до 18 років.

У нашій школі готують до тестування, склавши яке, учні можуть без іспитів вступити до одного з 11 Канадських коледжів. А також програма щорічно забезпечує  можливість виїзду за кордон своїх учнів.  Спеціально для тих,  хто вже гарно володіє англійською мовою, школа надає можливість прийняти участь у стипендіальних програмах, призовий фонд яких, становить від 1000 до 250 000 доларів.

По закінченню курсів, ви отримуєте  міжнародні сертифікати від рівня А1 до С1 , а учнів загально освітніх шкіл – це  ґрунтовно готує до ЗНО  та  ДПА, підвищується успішність  і зацікавленість у вивченні англійської мови, що є досить важливим.

Програма також розрахована для дорослих, що бажають  вивчати англійську мову для покращення власних знань з англійської мови  і  досягнення вищого рівня , звісно, з отримання сертифікату. Для дорослих можливе профільне вивчення англійської мови  медичного, юридичного, інженерного та інших напрямків, що дає можливість використовувати знання не тільки в повсякденному житті, а й професійній діяльності на території України та за її межами без  складнощів.

Навчальна програма канадського коледжу SMRT – одна з передових в усьому світі . Методика схвалена Міністерством Освіти та науки України і рекомендована для загального-освітніх навчальних закладів і приватних навчальних центрів

Дізнатися більше   та записатися на тестування для визначення свого рівня знань  ви можете за телефоном:

+380960823579.

Завжди будемо вам раді!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь