До Ніжина вже вп’яте! приїжджає «Лабіринт»

 

 

 

 

7 грудня,  о 12.00 запрошуємо до великої зали музичної школи на концерт Лауреата міжнародних конкурсів Квартет народних інструментів «Лабіринт» (м. Київ) у складі:
Євгеній Діденко (домра);
Андрій Кузь (домра);
Євгеній Грибан (баян);
Сергій Нефедов (балалайка-контрабас).

Творчість титулованого українського Квартету народних інструментів «Лабіринт» широко відома, як у нашій державі, так і далеко за її межами.
За 10 років існування молоді віртуози вибороли численні нагороди на міжнародних конкурсах, стали постійними учасниками фестивалів та мистецьких акцій в Україні та за кордоном.
Мета музикантів Квартету «Лабіринт» – пропагувати у своїй творчості велику природну силу народних інструментів, виходячи за межі їх традиційного сприйняття. А також повернути слухача до автентичного фольклорного сприйняття Буття, яке здатне вирвати людську душу з темряви та непорозумінь.
Дати можливість думати, мріяти, насолоджуватись, викликаючи бажання жити і
творити.
До свого концерту в Ніжині колектив підготував спеціальну святкову програму з яскравими і всесвітньо відомими музичними творами від класики епохи Бароко до джазу і кіно шедеврів усіх часів.
Квартет «Лабіринт» належить до тих колективів, який своєю присутністю з першої ноти створює неповторну й осяйну теплом атмосферу в залі. Саме тому молоді музиканти так подобаються публіці, яка не обмежується віком чи мовою. І у численних концертах публіка одразу стає їхнім постійним
прихильником, неодноразово повертаючись до прослуховування Квартету «Лабіринт» вже у мережі Інтернет, які обчислюються десятками і навіть сотнями тисяч переглядів!!!
«Лабіринт» приїжджає до Ніжина вже вп’яте! І це свідчить лише про те, що колектив завжди бажаний, на його концерти чекають і квитки замовляють ще за кілька місяців! То ж не позбавте себе незабутнього естетичного задоволення!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь