На Чернігівщині викрили розгалужену мережу інтернет-наркозбувачів

 

 

 

 

В різних частинах області група зловмисників організувала добре законспіроване виробництво наркотиків, які збували через месенджери.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

У підозрюваних поліція вилучила значні об’єми наркотиків, психотропів і прекурсорів та незаконної зброї.

Зловмисники проживали в різних частинах області й займалися тим, що виготовляли, фасували та продавали через всесвітню мережу наркотики і психотропні речовини.

Для конспірації злочинної діяльності учасники групи постійно переїжджали та міняли житло, яке використовували під «офіс».

Після того, як поліція зібрала достатньо доказів протиправної діяльності злочинної групи, були проведені санкціоновані обшуки в помешканнях фігурантів.

У правопорушників вилучена значна кількість розфасованого і готового до реалізації амфетаміну, психотропних препаратів та марихуани, лабораторне приладдя та засоби фасування.

 

 

Також правоохоронці вилучили у наркоторгівців дві ручні осколкові гранати, набої та два стартові пістолети зі слідами переробки під стрільбу бойовими патронами.

 

 

 

До складу злочинної групи входила і жінка, яка не тільки безпосередньо фасувала наркотики і робила розкладки, а й виконувала обов’язки адміністратора сайтів, через які реалізовувалися наркотики.

 

 

Наразі оперативники продовжують встановлювати зв’язки цієї групи з іншими областями.

 

 

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене за попередньою змовою групою осіб) – карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь