Це цікаво: Навіщо малому бізнесу управління проектами

Майже кожне маленьке підприємство починається з мрії перетворитися у велику корпорацію. Власники малого бізнесу знають, що єдиний спосіб домогтися бажаного – постійна оптимізація і вдосконалення виробництва, продажу, надання товарів або послуг.
Worksection – система управління проектами для малого бізнесу, яка спрощує щоденну роботу, не дає заплутатися в дедлайни великої кількості завдань і наочно відображає робочі процеси компанії. За допомогою Agile-інструментів, діаграми Ганта і канбан-дощок ви зможете не тільки побудувати CRM для відділу продажів, але і обговорювати завдання з клієнтом.
Впровадження гнучких методів управління, здатних реагувати на проблеми в міру їх виникнення, прискорює реалізацію проекту і досягнення цілей. Налаштувати Worksection під рішення ваших завдань допоможе служба підтримки.

Переваги управління проектами для малого бізнесу
Більшість власників підприємств малого бізнесу бояться висловлювання «управління проектами» і не вирішуються використовувати продуктивні інструменти, оскільки не до кінця усвідомлюють вигоди, які вони пропонують.
Що ж означає слово «проект»? Тимчасову групову діяльність, призначену для виробництва унікального продукту, послуги або результату. Відкриття нового магазину – проект, залучення нових співробітників – проект, поліпшення ІТ-системи – теж проект. Як бачите, все розглядається в якості проектів.
Щоб мати змогу ефективно реалізації – проектами необхідно управляти. Іншими словами планувати, організовувати, мотивувати і керувати ресурсами, процедурами і протоколами для досягнення конкретних цілей найбільш вигідним і ефективним способом. переваги:
1. В умовах невизначеності, часто потрібне оновлення плану, гнучкість управління проектами допомагає впоратися з несподіваними перешкодами.
2. Система спочатку «поміщає» членів команди на одну і ту ж сторінку, тому вони завжди знають, що відбувається з проектом.
3. Онлайновий менеджер завдань дозволяє поглянути на весь проект «з висоти пташиного польоту». Такі інструменти, як діаграма Ганта, дозволяють бачити дату початку і закінчення проекту, взаємозв’язок між діями.
4. Управління проектом дозволяє кожному учаснику своєчасно отримувати інформацію про зміни.
5. Раціональний розподіл ресурсів дозволяє зберегти проект в рамках бюджету і завершити до встановленого терміну. Надлишок бюджетних коштів може бути використаний для нових задумів.
Такі програми як Worksection допомагають реалізувати переваги управління проектами.

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь