Вперше у Ніжині відбувся волонтерський форум. ФОТО

 

 

 

 

Перший волонтерський форум молоді м.Ніжина та Ніжинського району 5 грудня скликав волонтерів і волонтерок на молодіжне зібрання в НДУ ім. Гоголя!

За запрошенням оргкомітету кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи учні кожної школи міста та району, міського та обласного ліцею, студенти коледжу культури та мистецтв ім. Заньковецької, медичного коледжу, Агроінституту, Агроколеджу, студенти спеціальності «соціальна робота» та інших спеціальностей університету відгукнулися на пропозицію відзначити Міжнародний день волонтера змістовними та цікавими майстернями, де могли б познайомитися, поспілкуватися, отримати яскраві емоції, відзнаки й подарунки для найактивніших!!!

Відкривала вітальним словом Перший Волонтерський форум молоді міста Ніжина та Ніжинського району Конончук Антоніна Іванівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи, перший декан факультету психології та соціальної роботи, яка зачитала лист привітання з нагоди Проведення Волонтерського форуму від заступника міністра молоді та спорту Олександра Яреми.

Також виступили з віталтним словом до учасників форуму Alex Marx волонтер Корпусу Миру, Лук’янченко Олена Олена – член комісії з питань розвитку волонтерства і молодіжної політики Товариства Червоного Хреста України, Суховєєва Наталія Миколаївна – кандидат педагогічних наук, доцент, перший завідувач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи з побажаннями розвитку волонтерського руху на Ніжинщині.
Привітали з днем народження піснею всім залом Новгородського Руслана Григоровичу, канд. пед. наук, доцента кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи та Саєнко Наталію Володимирівну голову Ніжинського міського Товариства Червоного Хреста!
Майстри своєї справи – вчителька історії Єсипенко Людмила та ст. викладач Тетяна Черненко 
провели майстерню волонтера «Міжнародне гуманітарне право», в інтерактивній взаємодії показали історичні аспекти волонтерства Товариства Червоного Хреста на Ніжинщині.

Неперевершена Світлана Бутенко, фахівець з молодіжної роботи НММЦ, заступник голови ГО «Лабораторія ініціативної молоді» розповіла як можна протидіяти мові ненависті он-лайн та оф-лайн.
Майбутні професіонали своєї справи студенти спеціальності «Соціальна робота» Опанасенко Ольга, Дарина Данько, Олеся Шейко, Сніжана Якушко, Катруха Крістіна провели гру «Перша допомога», яку нам надало Товариство Червоного Хреста України.
Харизматична Підлипська Світлана, коуч здоров’я, майстер-тренер УІПП, експерт в темі дитячо-батьківських стосунків провела майстерню з теми «Що корисно знати волонтеру про спілкування?»

На завершення кожен отримав сертифікат участі волонтерського форуму. Було підведено підсумок зустрічі, спланувано дії на 2020 рік.

Кращі практики волонтерської роботи будуть відзначені заохочувальними подарунками та грамотами.

Керівник волонтерської групи «Час для нас» Галина Бондаренко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь