Міс Україна-2019 увійшла в рейтинг найкрасивіших дівчат світу

 

 

 

 

Попадання в рейтинг топ-40 – це “величезний прорив”.

У суботу, 14 грудня, відбувся фінал міжнародного конкурсу краси Міс Світу-2019.До речі, перемогу в цьому році здобула 23-річна модель з Ямайки – Тоні-Енн Сінгх.

А ось українка Маргарита Паша увійшла в топ-40 і очолила рейтинг голосування за найкрасивішу дівчину світу, тим самим отримавши для України кращий результат з наявних, про що передає прес-служба конкурсу “Міс Україна”.

Крім того, вихід Маргарити на конкурсі національних костюмів під час фіналу Міс Світу увійшов в історію конкурсу і викликав чималий ажіотаж серед глядачів з усього світу. Адже українка вийшла на сцену в чоловічому костюмі козачки і станцювала український народний танець гопак, продемонструвавши безліч елементів з художньої гімнастики облачивши їх в національну українську стилістику.

Важливо також зауважити, що в руках у Маргарити в цей час була булава, як символ влади і перемоги. Харків’янка продемонструвала приголомшливу розтяжку, навіть зробила колесо і напівшпагаті в повітрі в стрибку. Не у жодній іншій учасниці конкурсу не було нічого подібного в їх творчих номерах. Для Маргарити це вихід вдався з легкістю, адже дівчина майстер спорту з художньої гімнастики, займається йогою і не раз дивувала мережу своєю гнучкістю і розтяжкою.

Джерело: lenta.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь