Про субсидії у нашому місті

 

 

 

 

Про надання або відмову субсидій  мова йшла сьогодні, 19 грудня на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Пише сайт “Нежатин

Нещодавно у стінах міської ради було озвучено припущення, щодо неналежного проведення обстежень та об’єктивності призначення або ж відмови субсидій споживачам нашого міста.

Загалом по всій території України так і у нашому місті у людей виникають питання: чому одним споживачам надано субсидії, іншим – ні.? Не виключення і місто Ніжин, бо, як-то кажуть, український менталітет ніхно не відміняв. Сусіди скаржаться у відповідні установи на те, що хтось отримав субсидію, хтось ні, і таке інше. Подібні зауваження та скарги є.

Прокоментувала ситуацію начальник управління праці та соціального захисту населення Ніжинської міської ради Валентина Кулініч. Вона зазанчила, що комісія приймає дані рішення на підставі актів обстежень, обстеження проводяться вчасно і всі процедури відбуваються згідно ЗУ.

Заступник міського голови Гргорій Олійник підсумовуючи вищесказане зазначив: “існують домисли, незрозумілі пересуди, приупщення, але держава визначила правила, стосовно яких люди мають право отримувати субсидії а бо ні”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Читайте також:

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь