Конкурс “Чоловічий розум чи жіноча логіка” відбувся в Ніжині

 

 

 

 

Ось і завершилася ще одна епопея у студентів ІІІ ПМ курсу КВНЗ «Ніжинський коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької». Усі: й учасники, і глядачі – отримали масу задоволення, тому що це було класно, весело, круто, а найголовніше – це був їхній перший захід з дисципліни «Навчальна практика з дозвіллєзнавства» (викладач-методист В.Г.Рой). 19 грудня, саме у День святого Миколая, дівчата проводили свій заліковий захід – конкурсно-розважальну програму «Чоловічий розум чи жіноча логіка». Коли виходить на екрани кінофільм, який вражає глядача, невідомі актори вже наступного дня прокидаються знаменитими. Так і ці студентки 20 грудня прокинулися відомими, тому що вони підкорили серця глядачів. І неважливо, скільки було суперечок, коли підбирали конкурсні завдання, виготовляли та знаходили реквізит, шукали спонсорів (до речі, вони його знайшли без моєї допомоги), писали сценарій і 101 раз його переписували… А коли все вже позаду, то здається, що це було легко і весело.

Потрібно сказати, що ВСІ дівчата групи вклали частинку своєї душі в підготовку заходу: Гульванська В. та Слиш М. – наші чарівні ведучі (і тільки вони знають о котрій годині ночі лягали спати та скільки разів вичитували «той самий» сценарій); Євтух В. – наш технічний редактор (підбирала та готувала презентацію, тисячі разів передруковувала конкурсні завдання); Ващенко А. (підбирала музичне оформлення та музичні номери); Дзюба Т, Цибулька Л., Золотовська А. (підбирали та виготовляли реквізит), ну, і наша староста, яка відповідала за оформлення сцени, допомагала всім, а найголовніше – заряджала нас олімпійським спокоєм, коли ми, здавалося, от-от «вибухнемо»; Дзюба А. (саме ця тендітна дівчинка допомогла нам знайти спонсора).

У конкурсній програмі взяли участь команда дівчат з «Товариства благородних відмінниць» коледжу (Ю.Муравко, Ю. Рашкевич, С.Сукачова, А.Щербак) та команда юнаків (Б.Куштурний, І.Помаз, О.Дорошенко, Д.Демидов), а капітанами були молода, креативна, позитивна викладач комісії народно-пісенного мистецтва Ю.В. Павленко та талановитий музикант, голова циклової комісії духових інструментів А.Є. Гузь.

Оцінювало змагання суворе, але справедливе журі у складі: відмінник освіти України ,заступник директора з навчально-виховної роботи М.В.Сукретний; викладач-методист, голова циклової комісії загальноосвітніх дисциплін О.Й. Погребна; голова методичного обласного об’єднання бібліотекарів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, викладач-методист циклової комісії «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» Л.О. Ющенко; кандидат економічних наук, викладач-методист, голова циклової комісії «Менеджменту та культурно-мистецьких івент технологій» Т.М. Пахомова.

Також ми щиро хочемо подякувати нашому спонсорові – депутату Ніжинської міської ради Сергію Петровичу Дзюбі, який виступив у ролі святого Миколая і надав матеріальну допомогу для придбання солодких призів та створення чудового настрою учасникам конкурсу.

 

КВНЗ “Ніжинський коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь