Київ – місто, де слід побувати в новому десятиріччі: поради експертів

 

 

 

 

Платформа Big 7 travel, яка складає списки рекомендованих місць для подорожей і відпочинку, назвала Київ другим у числі 50 міст, які слід відвідати у цьому десятилітті. Перше місце в рейтингу міст, які слід відвідати, посіла Ґваделупа на Карибських островах. Венеція – шістнадцята в списку, Париж – тридцять другий, а Берлін зайняв 46 позицію.

До списку київських місць, фото яких варто опублікувати в Instagram, увійшли Михайлівський Золотоверхий монастир, Майдан Незалежності, Бессарабський ринок, Арка дружби народів, монумент Батьківщині-Матері і Києво-Печерська лавра.

В огляді окремо відзначили кав’ярні та бари Києва, а також рекомендують звідси відвідати й Чорнобиль, – передає Хмарочос.

«Це навдивовижу різноманітна, багата культурою і захоплююча країна дасть вам набагато більше, ніж ви коли-небудь очікували», – написали автори огляду про Україну.

В огляді відзначили кав’ярні та бари Києва, сплеск роботи яких, за словами авторів, слід очікувати у 2020-х роках.

Згадали і про історичні пам’ятки Києва, які «віддають шану минулому нації».

Також мандрівникам рекомендують відвідати Чорнобиль, «щоб дізнатися про ядерний інцидент, руйнівні наслідки, які він все ще має сьогодні, та побачити “знімок” комуністичного життя 1980-х в Україні».

texty.org

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь