Війна коханню не завада: військовий з Чернігівщини одружився на передовій (Фото)

 

 

 

 

Їхні погляди зустрілись на полігоні у с. Гончарівське, а почуття розгорілись на Світлодарській дузі. Сергій розповідає, що побачив Анну ще на полігоні в Гончарівському, дівчина йому сподобалась і коли та потрапила до шпиталю, то в серці щось защемило. Від тоді з поля зору її не випускав. Зустрічатися пара розпочала, коли підрозділ перебував на Світлодарській друзі.

Харківського університету внутрішніх справ Наречений родом з Чернігівщини, на війну потрапив ще в 2014 році по мобілізації і пройшов шлях від солдата до офіцера. Наречена ж черкащанка, із родини військових, пішла на війну вслід за своїми братами, які вже декілька років несуть службу на передовій. Із пропозицією Сергій не барився, коли разом з Анею були на весіллі у своїх друзів, то остаточно вирішив – сім’ї бути! Побратими говорять, що вже давно зрозуміли, що між Сергієм та Анною є щось більше, аніж спілкування, і коли справа дійшла до одруження, то не здивувалися. Наречена згадує, що з самого дитинства мріяла про білу сукню і саме таке весілля. Завдяки волонтерам і побратимам підрозділу, парі вдалося втілити мрії в реальність.

Після одруження Сергій зізнається, що вірить у те, що незабаром війна закінчиться і разом із Анною далі продовжать будувати сім’ю. Пресгрупа оперативно-тактичного угруповання “Північ”

Джерело: cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь