Євробачення-2020: стало відомо, коли виступить Україна

 

 

 

 

Українському конкурсанту дісталося місце в другій половині півфіналу, який відбудеться 12 травня.

Представник України на Євробаченні-2020 виступить в першому півфіналі конкурсу. Про це стало відомо в ході жеребкування учасників, що пройшло в Роттердамі.

Українському конкурсанту дісталося місце в другій половині півфіналу, який відбудеться 12 травня. Порядковий номер продюсери оголосять, коли будуть відомі всі пісні.

Крім українського учасника, в першому півфіналі виступлять представники ще 16 країн: Росії, Білорусі, Азербайджану, Ізраїлю, Кіпру, Литви, Румунії, Хорватії, Мальти, Північної Македонії, Словенії, Бельгії, Ірландії, Норвегії, Австралії та Швеції.

Другий півфінал відбудеться 14 травня. У ньому виступлять куонкурсанти з 18 країн: Австрії, Молдови, Польщі, Сан-Марино, Сербії, Ісландії, Чехії, Греції, Естонії, Данії, Болгарії, Швейцарії, Фінляндії, Вірменії, Латвії, Грузії, Португалії та Албанії.

У кожному півфіналі буде визначено 10 країн, які за підсумками голосування глядачів і журі візьмуть участь в гранд-фіналі 16 травня. До них приєднаються шість країн, що пройшли у фінал автоматично. Всього в конкурсі візьме участь 41 країна.

aspekty.net

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь