Чи познайомляться ніжинці з виконавцями робіт проекту “Безпечне місто”?

Новина, проте що влада Ніжина довірила компанії без досвіду втілення проєкту “Безпечне місто” на 1,5 мільйона гривень (у цьому році виділено 600 000 грн.) не на жарт збентежила громаду. Послідовність дій зі сторони чиновників провокують питання щодо відкритості й прозорості.

Читати по темі: «Безпечне місто» на 1,5 мільйони влада Ніжина довірила компанії без досвіду

Громада хоче відповідей і розуміння того, що відбувається. Цим питанням задався і депутат обласної ради Сергій Охонько. На своїй сторінці у Фейсбук він повідомив, що після опублікування вчорашньої статті він зв’язався з представником компанії Ігорем Марченко.

“Щоб з’ясувати всі обставини та познайомити громаду і всіх охочихзапросив їх на відкриту зустріч у міськвиконком, де вони зможуть презентувати своє бачення реалізації проекту, а всі охочі зададуть питання і пересвідчаться у фаховості виконавців або ж, навпаки, зроблять висновки щодо їх необізнаності. Домовилися на наступний тиждень. Виконавець повідомив, що не отримав ще аванс і виконує роботи своїм коштом…” – коментує Сергій Охонько.

 

Також депутат повідомив, що мав бесіду з міським головою Анатолієм Лінником. Поки що домовленостей щодо проведення презентації не отримав, адже міська влада на даний час не бачить в ній необхідності. Та як зазначає Сергій Охонько, презентація повинна відбутись, не зважаючи на особисту думку керманичів міста. Адже ніжинська громада повинна знати, що втілюється за кошти бюджету і чи буде досягнений потрібний результат від даного проекту.

Треба зазначити, що на даний час компанія проводить переналагодження попередньо встановлених камер у Ніжині, які фінансувались з міськбюджету. Причина полягає в тому, що у більшості вони не давали належний результат за своїм призначенням.

Якщо зустріч все ж буде організована, про дату і місце повідомимо на інтернет-сторінці нашого видання.

Підготувала Марина Волинець

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь