Водії машин із газовим двигуном платитимуть за транспортування газу

 

 

 

 

Власників транспортних засобів, що працюють на газі, змусять оплачувати додаткові платіжки, оскільки транспортування газу в Україні є платним. Про це повідомляє сайт сатиричних новин UaReview із покликанням на власне джерело в Міністерстві енергетики.

«Якщо раніше українська влада вдовольнялась частковими рішеннями, а різні новаторства застосовувались вибірково, то новий уряд нарешті пропонує чітку модель «Що сказали – те й зробили», як і має бути, – запевняє джерело. – Мова була про те, що транспортування газу має стати платним, і уряд перестає ігнорувати водіїв, котрі раніше були привілейованою кастою. Машини з газовими двигунами, коли їздять, фактично транспортують газ. Зрозуміло, що тут також має стягуватися плата за транспортування.»

«Ми сподіваємось, що це нововведення збільшить надходження до бюджету та допоможе запобігти численним ДТП – адже водії, котрі знають, що здійснюють транспортування газу, водитимуть обережніше», – додає хтось із партії «Слуга народу».

Чи доведеться платити за транспортування газу людям, котрі перевозять газові балони в багажниках авто з бензиновими чи електричними двигунами, наразі невідомо.

Джерело: uareview.com

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь