У Ніжині визначили переможців конкурсу на автобусних маршрутах

 

 

 

 

Про введення в дію рішення конкурсного комітету щодо визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування №5 та №14 мова йшла 6 лютого на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

На маршруті №5 «вул. Козача – залізничний вокзал» перевезення здійснюватиме Приватне підприємство «Омнібус Н».

На маршрутів №14 «Залізничний вокзал – вул. Незалежності – вул. Космонавтів» перевізником буде Товариство з обмеженою відповідальністю «Пассервіс».

Нагадаємо, що 27 грудня минулого  року було проведено засідання конкурсного комітету по розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішень про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування, на якому було прийнято рішення щодо визнання переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування маршрут №5 та маршрут №14.

Секретар міської ради Валерій Салогуб зазначив, що раніше були нарікання, щодо даних маршрутів стосовно дотримання графіку руху, “зараз же спостерігається налагодженість руху, то нехай так і залишається, особливо у вечірній час” – підкрелив він.

Також на виконкомі прозвучала інформація, щодо публікації графіків міського транспорту на офіційному сайті НМР. Якщо пасажир приходить на зупинку, дивиться на графік руху, але автобус не приходить у зазначений час, то він може поскаржитись у відділ транспорту НМР.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь