8 речей, які кожна людина повинна зробити до 8 години ранку

 

 

 

 

Як сказав розумний професор Гарольд Хілл: «Ми все відкладаємо щось на завтра, коли у нас буде вільний час. Так триває до тих пір, поки ми, одного разу, не усвідомлюємо, що у нас немає нічого, крім прожитих даремно вчорашніх днів».

За допомогою невеликого ранкового ритуалу, ви зможете швидко перетворити своє життя на радісні моменти.

Вам може здатися, що в цьому ритуалі занадто багато елементів, однак, насправді, все дуже просто:

– Вам необхідно прокинутися.

– Вам необхідно радіти.

– Вам необхідно рухатися.

– Вам необхідно їсти правильну їжу.

– Вам необхідно підготуватися.

– Вам необхідно надихнутися.

– Вам необхідно усвідомити свою перспективу.

– Вам необхідно зробити щось, щоб просунутися вперед.

Отже, давайте приступимо.

1. Спіть 7 + годин на добу. Прокидайтеся до 8 ранку.

Давайте подивимося правді в очі – сон дуже важливий. Він необхідний нам також, як вода і їжа. Незважаючи на цей факт, мільйони людей не сплять стільки, скільки їм потрібно спати. В результаті, у них з’являються величезні проблеми.

Здоровий сон має наступні плюси:

Він дозволяє збільшити обсяг пам’яті. Він продовжує життя Він сприяє тому, що в організмі набагато рідше виникають запальні процеси. Він сприяє тому, що людина стає більш креативною. Він сприяє зниженню жирової маси і більш успішному нарощування м’язової маси (за допомогою ще і вправ). Він знижує рівень стресу. Він знижує залежність від стимуляторів (наприклад, від кофеїну). Він знижує ризик того, що людина потрапить в аварію. Він знижує ризик виникнення депресії.

2. Моліться і медитуйте для того, щоб мати ясність і достаток у всьому.

Прокинувшись і повністю відпочивши, вам необхідно приділити час молитві і медитації. Вони є ключовими елементами, що дозволяють налаштувати ваш розум на позитивну хвилю. Те, на чому ви фокусуєтеся, ваш розум буде примножувати.

Молитва і медитація дозволяють вам висловити те, наскільки ви вдячні за все, що маєте. Бути вдячним за щось, значить мислити з точки зору того, що під час вашого життя є достаток. Коли ви мислите так само, весь світ стає для вас нескінченною золотою жилою. Перед вами відкриваються безмежні можливості. Ваші здібності також безмежні.

Люди – це магніти. Коли ви вдячні за те, що маєте, ви залучаєте ще більше позитиву, ще більше чогось хорошого в своє життя. Подяка заразна.

Подяка може бути найважливішим елементом, необхідним для досягнення успіху. Її називають матір’ю всіх чеснот.

Якщо щоранку ви будете висловлювати свою подяку і знаходити ясність розуму, ви привернете у своє життя найкраще з того, що світ може запропонувати вам. При цьому ви не будете ні на що відволікатися.

3. Фізичне навантаження.

Якщо ви хочете бути серед щасливих, здорових і продуктивних людей, вам необхідно регулярно займатися фізичними вправами. Багато людей починають відвідувати спортзали з цією метою.

Ви можете робити те, що подобається вам. Головне – змусити своє тіло рухатися зранку.

Було встановлено, що виконання вправ дозволяє знизити рівень депресії, тривоги і стресу. Фізкультура також взаємопов’язана і з тим, наскільки успішну кар’єру ви зможете побудувати.

4. Вживайте 30 грам протеїну.

Дональд Лейман, професор університету штату Іллінойс, який вивчає питання харчування, рекомендує під час сніданку споживати 30 грамів протеїну. Майже те ж саме рекомендується робити в книзі «Досконале тіло за 4 години» Тіма Ферріса (Tim Ferriss). Він говорить про те, що необхідно вжити 30 грам протеїну протягом 30 хвилин після пробудження.

Їжа, багата на протеїн, дозволяє вам довше відчувати почуття ситості, оскільки така їжа повільніше перетравлюється шлунком. Оскільки протеїн підтримує рівень цукру в крові в нормі, у вас не з’являється раптове відчуття голоду.

Вживаючи їжу, в якій міститься протеїн, ви будете набагато рідше хотіти з’їсти щось борошняне, у чому багато вуглеводів. Саме через таку їжі люди і набирають вагу. Це і бублики, і тости, і пончики.

Для того, щоб вранці споживати необхідну кількість протеїну, Тім радить наступне:

У їжі, яку ви з’їдаєте на сніданок, повинно міститися 40% протеїну. Ви можете легко це забезпечити, з’їдаючи на сніданок 2-3 яйця. У кожному яйці міститься 6 грам протеїну.

Якщо ви не любите яйця, ви можете їсти індичку, бекон, натуральний фарш зі свинини, ковбасу або сільський сир.

Ви також можете зробити собі протеїновий коктейль. Це найпростіший варіант.

5. Приймайте холодний душ.

Щоранку, тренер по саморозвитку Тоні Роббінс, починає з стрибка в холодний басейн. Навіщо він робить це?

Занурення в холодну воду сприяє як фізичному, так і психічному здоров’ю. Якщо ви будете регулярно приймати холодний душ, то в довгостроковій перспективі така процедура позитивно позначиться не тільки на вашій імунній, травній, лімфатичній та кровоносній системі, а й поліпшить якість вашого життя в цілому. Така процедура може прискорити процес схуднення, оскільки завдяки їй прискорюється процес метаболізму.

Згідно з результатами дослідження, що проводилося в 2007-му році, регулярний холодний душ є більш ефективним засобом лікування симптомів депресії, ніж таблетки. Все тому, що холодна вода запускає вироблення гормонів, які впливають на ваш настрій, дозволяючи вам відчути себе щасливим.

Звичайно ж, всі ми відчуваємо страх перед холодною водою. Без сумнівів, якщо ви коли-небудь пробували стати під холодний душ, ви пам’ятаєте, що перш ніж зробити це, ви довго стояли, налякані від самої лише думки про те, що потрібно стати під крижані струмені води.

Може бути, вам навіть вдавалося відмовити себе від цієї затії. Ви говорили щось на кшталт: «Спробую зробити це завтра», а потім, включали гарячу воду і ставали під душ.

Крім усього іншого, вранці корисно робити щось таке, що вас як би лякає. Ви знову відчуваєте себе живим і виходите зі своєї зони комфорту.

6. Слухайте або читайте корисний контент.

Звичайні люди шукають розваг. Екстраординарні особистості роблять ставку на освіті та навчанні. Найуспішніші люди в світі, як правило, читають, принаймні, одну книжку на тиждень. Вони постійно чогось вчаться.

Приділяйте хоча б 15-30 хвилин щоранку тому, щоб отримувати корисну інформацію або рекомендації, які допоможуть вам змінитися. Таким чином ви сприяє тому, щоб бути здатним видавати найкращі результати.

Через якийсь, досить тривалий період часу, ви прочитаєте таким чином сотні книг. У вас з’являться знання в різних областях. Ви будете думати і бачити світ інакшим. Ви зможете встановити більше взаємозв’язків між різними темами і аспектами.

7. Переглядайте свої цілі.

Ваші цілі повинні бути записані і розсортовані по категоріях: довгострокові і короткострокові. Якщо ви будете приділяти кілька хвилин кожного дня для того, щоб переглядати свій список цілей, ви отримаєте свою перспективу на майбутнє.

Якщо ви будете щодня читати список своїх довгострокових цілей, ви будете думати про них кожен день. Якщо ви будете думати про них кожен день, ви будете проводити свої дні, працюючи над досягненням цих цілей. Таким чином, ваші мрії втіляться в життя.

8. Робіть хоч один крок на шляху до досягнення ваших довгострокових цілей.

Наша здатність приймати великі, серйозні рішення, з часом в’яне. Чим більше рішень ви приймаєте, тим менш значущими вони стають і, меншою стає ваша воля.

Отже, найважче необхідно робити в першу чергу. Вранці вирішуйте найважливіші завдання.

Якщо ви не будете слідувати цій рекомендації, ви просто так і не виконаєте ці завдання. В кінці дня ви вже будете і морально, і фізично виснажені. У вас не буде сил. Ви знайдете тисячу відмовок для того, щоб зробити ці завдання завтра. Як ми знаємо, це завтра ніколи не настає.

Тому ваш девіз може звучати так: «Найскладніше я виконую завжди в першу чергу». Зробіть те, що ви повинні були зробити. На наступний день скажете собі те ж саме і знову зробіть те, що повинні зробити.

Якщо ви будете щодня робити хоча б один крок на шляху до досягнення ваших великих цілей, ви усвідомлюєте, що досягнення цих цілей – процес не такий довгий, як вам спочатку здавалося.

Висновок

Після того, як ви зробите все те, про що сказано вище, вже не важливо, що ви будете робити весь день. Найголовніше ви вже зробили. Ви вже запрограмували себе на успіх. Ви вже стали трохи ближче на шляху до своїх мрій.

Проробивши все те, про що сказано вище, ви зможете поліпшити своє життя. Ви будете краще виконувати свою роботу. Ви будете краще проявляти себе у відносинах, які у вас є. Ви будете щасливіші.

Джерело: kolizhanka.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь