Засуджено 51-річного чоловіка за повторне розбещення трьох школярок

 

 

 

 

У січні 2020 року забезпечено ухвалення 2 вироків щодо 2 осіб, які обвинувачувались у вчиненні злочинів, пов’язаних з насильством та розбещенням дітей.
Про це Високому Валу повідомили у прес-службі прокуратури Чернігівської області.
Зокрема, ухвалено вирок стосовно 51-річного жителя області, раніше судимого за розбещення неповнолітніх, якого засуджено за повторне розбещення трьох дівчат молодшого шкільного віку.
За вказані дії, які кваліфіковано органом досудового розслідування за ч. 2 ст. 156 КК України, обвинуваченому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.
Також одним з районних судів області засуджено 26-річного місцевого жителя, який обвинувачувався у вчиненні сексуального насильства стосовно 15-річної дівчини.
За скоєний злочин, який кваліфіковано за ч. 3 ст. 153 КК України, зловмиснику призначено 6 років позбавлення волі.
Обидва засуджених очікуватимуть набрання вироками законної сили під вартою.
Окрім того, у січні 2020 року за безпосередньої участі ювенальних прокурорів Чернігівським апеляційним судом підтверджена законність та обґрунтованість вироку суду першої інстанції, яким 52-річного жителя області засуджено за вчинення розпусних дій щодо 12-річної дівчини.
Судом першої інстанції обвинуваченому за ч. 2 ст. 156 КК України призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі.
За принципової позиції ювенального прокурора в апеляційній інстанції суд не знайшов підстав для задоволення апеляційної скарги сторони захисту, в якій ставилось питання про пом’якшення вироку та застосування до обвинуваченого іспитового строку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь