Виклик “швидкої” хочуть зробити платним!

 

 

 

 

В Україні виклик карети швидкої допомоги тепер може стати платним. Адже медичні працівники не раз скаржилися на те, що на них нападали.

Працівники швидкої допомоги Дніпропетровської області просять якомога швидше прийняти Закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення безпеки медичним працівникам і працівникам системи екстреної медичної допомоги, які входять до складу бригади екстреної медичної допомоги під час надання медичної допомоги”.

Адже медики вже бояться виїжджати на виклики через небезпеку для свого життя. Пост відчаю опублікував директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф Радій Шевченко на своїй сторінці в Facebook.

У повідомлення сказано, що 5 лютого, співробітниця швидкої допомоги піддалася насильству з боку того, хто викликав карету собі на будинок. На медпрацівниця напала п’яна жінка, яка завдала їй кілька ударів. Після цього лікаря стало погано. У неї запаморочилося в голові, занудило. Її було доставлено до медичного закладу і поставлений діагноз «ЗЧМТ. СГМ. Гематома лівої скроневої області. Виробнича травма “, – повідомив він.

Саме тому лікарі просять зробити виклик лікарів до людей, які знаходяться в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння платним. Його вартість повинна бути не менше двох тисяч гривень.

“Інакше це нашестя” п’яних викликів “не зупинити”, – уклав він.

Фото з мережі

Джерело: bbcccnn.org

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь