«ПАЛАЛА ШОУ» в Ніжині – нехай палають серця!

Наталія Валевська запрошує на ювілейний концерт!

(15 років творчої діяльності)

У Ніжині 28 лютого відбудеться концерт «ПАЛАЛА ШОУ» Наталії Валевської, де звучатимуть пісні, які змусять палати всіх і кожного! Створять святковий настрій та незабутні враження!
Під час шоу відбудеться наймасштабніший танцювальний флешмоб разом із глядачем.


Наталія виконає золоті хіти, такі як «Палала», «Две остановки», «Твое молчание» (Одного тебя люблю), “Желанья сбудутся”, «Счастливые часов не наблюдают», а також ще невідомі, нові композиції Наталії .
Саунд-продюсери шоу створили улюблені пісні у зовсім новому баченні, і всім глядачам концерту радять налаштуватись на танцювальний настрій, адже шоу пролунає у запальному ритмі!

Небачені образи та екстравагантні костюми від дизайнерів, зі світовим визнанням, забезпечать незабутні враження кожному глядачеві.
Свою кар’єру талановита співачка із золотим голосом, розпочала 23 роки тому, а у ролі професійної артистки Наталія Валевська працює понад 15 років.

Всеукраїнську популярність співачка отримала після перемоги у телевізійному проекті «Шанс» в далекому 2005 році, того ж року у Британії вона здобула премію UBN AWARD у номінації «Відкриття року». Ці дві події відкрили для неї двері у світ шоу-бізнесу.
За довгі роки наполегливої праці Наталія здобула десятки нагород, серед яких «Кришталевий мікрофон», премія та золота зірка у конкурсі Примадонни Алли Пугачової «Алла шукає таланти», «Шлягер року» , Гран-прі у міжнародному конкурсі естрадних виконавців «Море друзів» та багато інших.
Поміж престижних нагород і гучних премій сама VALEVSKA виділяє найбільше ту, яка змушує її відчувати гордість за свою діяльність – відзнака «Любов глядача».
Прихильники ж з любов‘ю в спілкуванні з артисткою після концертів, називають її Діва української естради .
Виступи VALEVSKA з успіхом пройшли у Греції, Голландії, Великобританії, Єгипті, Китаї, Австрії, Франції, Польщі, Італії, Іспанії, Казахстані, Білорусії.
П’ять студійних альбомів, концерти і виступи на найбільших сценах світу, гастролі, престижні нагороди та премії – більше ніж за 20 років творчої праці Валевська стала улюбленицею мільйонів людей, і у ювілейному шоу ПАЛАЛА ШОУ, вона має намір продемонструвати усю свою майстерність і талант !

Квитки можна придбати у касі МБК

тел. 068-130-10-69, 095-419-76-90
та за посиланням: https://concert.ua/ru/event/natalija-valevska-nizhyn

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь