Добірка фільмів, аби розслабитися і про все забути

 

 

 

 

Час від часу у всіх буває лінивий настрій, коли хочеться просто прилягти на улюблений диван і включити якесь кіно, щоб зняти напругу робочого тижня. Якраз для таких випадків вашій увазі пропонується добірка легких і позитивних фільмів.

Як все заплутано (It’s Complicated)

уже добрий сімейний фільм. Джейн володіє пекарнею, у неї новий роман і розлучення за спиною. Вона вважає своє життя передбачуваним… до тих пір, поки її колишній чоловік Джейк не вирішує незважаючи ні на що

повернути її.

Ми Міллери (We’re the Millers)

Ми Міллери

Фільм по праву гідний називатися комедією: хороших жартів тут не бракує. Девід намагається допомогти підліткам, що потрапили в біду, але на нього нападають хулігани і відбирають у нього все, що при ньому було. Наш герой виявляється в скрутному становищі. Щоб виплутатися з халепи, хлопцеві доводиться підшукати собі фіктивну родину і разом з ними вирушити в захоплюючу подорож.

1 + 1 (Intouchables)

1+1

Режисерам і акторам цього фільму вдалося створити життєствердну, дотепну, веселу і чарівну картину. Та й з пропорціями не переборщити – суміш драми і комедії в історії двох несхожих, як біле і чорне, друзів вийшла практично ідеальною.

Відпустка за обміном (The Holiday)

Відпустка за обміном

Дві незнайомі один з одним жінки, що живуть на відстані 10 000 кілометрів один від одного, в розпачі. Вони знайомляться на інтернет-сайті обміну житлом на час відпустки. Домовившись помінятися континентами і пожити один у одного протягом двох тижнів, Айріс і Аманда повністю змінюють своє життя. Дуже теплий і зворушливий фільм.

Про що говорять чоловіки

Про що говорять чоловіки

Про що говорять чоловіки? Звичайно, про жінок. А ще про роботу, гроші, машини і футбол… Але в основному, все ж, про жінок. А вже якщо у них попереду два дні, які вони проведуть в дорозі, то можете бути впевнені, що за цей час вони встигнуть обговорити чимало тем. Можна переглядати безкінечно.

Реальне кохання (Love Actually)

Реальне кохання

Любов справді править усім навколо. Від прем’єр-міністра, що миттєво закохався в співробітницю, до письменника, який втік до Франції, щоб склеїти своє розбите серце. У фільмі переплітається безліч сюжетних ліній, за якими дуже цікаво спостерігати. А скільки тут зібралося відомих акторів!

Завжди кажи «так» (Yes Man)

Завжди кажи так

Середньостатистичний менеджер у виконанні Джима Керрі перебуває в стані глибокої депресії. І, щоб хоч якось впоратися з цим завданням, він приймає рішення завжди говорити «так» і погоджуватися на будь-які пропозиції. Так в одну мить його життя перетворюється в божевільну авантюру, в якій корисно було б опинитися кожному з нас.

Мамма Mіа!

Мама

Прекрасний мюзикл, заснований на піснях гурту ABBA, сподобається навіть тим, хто мюзикли не любить. Дія фільму розгортається на тлі чудових гірських і морських пейзажів. А відмінний акторський склад радує своєю грою і несподівано сильними вокальними даними.

Стиляги

Стиляги

Знятий в стилі початку 1950-х, фільм про молодих людей, яким доводиться боротися за право бути не такими, як усі. Вони слухають іншу музику, по-іншому одягаються. Дуже атмосферний фільм з чудовою музикою і костюмами.

Одного разу у Вегасі (What Happens in Vegas)

Одного разу у Вегасі

Після відчайдушної ночі в Лас-Вегасі двоє абсолютно незнайомих людей прокидаються в одному ліжку. Виявляється, вони одружилися і виграли величезний джекпот. І ось на свіжу голову кожен розробляє свій план, як звільнитися від своєї «другої половини» і отримати весь куш.

Секс по дружбі (Friends with Benefits)

Секс по дружбі

Повна позитиву і веселощів картина. Головна героїня боїться відносин із зобов’язаннями. Вона зустрічає редактора глянцевого журналу, який теж втомився від жінок, які мріють вступити з ним в серйозні стосунки. Здавалося б, все складається ідеально, але не все так просто.

Це безглузде кохання (Crazy, Stupid, Love)

Це безглузде кохання

Веселий і життєвий фільм, під час перегляду якого можна і посміятися від душі і попереживати за головних героїв. Кола Уівера зрадила дружина Емілі і хоче розлучення, його життя руйнується. Він стає протеже чарівного Джейкоба Палмера, який відкриває йому очі на численні можливості: кокетливі жінки, міцні напої і відчуття стилю. Ось тільки самому Джейкобу, схоже, хочеться зовсім іншого.

Дикуни

Дикуни

Неймовірно літній, сонячний і легкий фільм. Море, серпень… Люди, які кинули в машини намети і поїхали відпочивати. Дикуном. Тут не говорять про роботу, тут не важливо, скільки у тебе грошей. Дуже атмосферне кіно, під час перегляду просто розчиняєшся в тому, що відбувається на екрані.

Обіцяти не означає одружуватися (He’s Just Not That into You)

Обіцяти не означає одружуватися

Багатьох дівчат хвилює весільна тема. У цьому фільмі в центрі подій непрості відносини чоловіків і жінок, які не завжди вірно тлумачать наміри один одного. Дуже правдивий, але разом з тим легкий і приємний фільм.

Любов з акцентом

Любов з акцентом

Фільм про справжнє кохання: яскраве і пристрасне, зріле і нещадне, наївне і безглузде, щасливе і не дуже. Історії героїв сплітаються в одну велику іронічну комедію про те, що справжня любов не знає ні кордонів, ні законів, ні національностей.

Замерзла з Майамі (New in Town)

Замерзла в Маямі

Люсі Хілл любить розкішні сукні, дорогі машини, і їй подобається дертися вгору по кар’єрних сходах. З рідного жаркого Майамі її відправляють у відрядження в холодну Міннесоту. Щоб виконати завдання, Люсі повинна пристосуватися до суворого клімату і місцевих жителів.

Щасти, Чак! (Good Luck Chuck)

Щасти Чак

Молодий дантист виявляє дивну річ – будь-яка дівчина після зустрічей з ним знаходить собі ідеального супутника життя. Головного героя цілком влаштовує така ситуація, поки він сам не знаходить свою половинку. Варто подивитися хоча б через чарівну Джесіку Альбу!

Лицар дня (Knight and Day)

Лицар дня\

Випадкова зустріч в аеропорту самотньої жінки Джун Хевенс і привабливого агента Міллера призводить до того, що їм доводиться разом колесити по всьому світу, рятуючись від найманих вбивць і намагаючись виконати важливе завдання. Дуже динамічний шпигунський бойовик, дивиться легко на одному диханні.

Їж, молися, кохай (Eat Pray Love)

Їж, молися, кохай

Заміжня жінка Елізабет Гілберт в один прекрасний день розуміє, що живе зовсім не тим життям, яким хотіла. Після хворобливого розлучення вона відправляється в подорож по світу, яка допомагає їй відкрити нові горизонти і пізнати себе. Фільм неквапливий, для спокійного, розслабленого перегляду.

Босоніж по бруківці (Barfuss)

Босоніж по бруківці

У цьому фільмі головне – настрій, і не останню роль тут відіграє чудовий саундтрек. Нік рятує від самогубства дівчину Лайлу. А вона таємно вистежує свого рятівника і одного разу увечері несподівано з’являється в дверях його квартири. У нічній сорочці і босоніж… Ох вже цей Тіль Швайгер!

Джерело: 4vlada.com

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь