Спектакль у Ніжинському театрі допомагатиме рятувати життя Нікіти Постікова

 

 

 

 

Вже наступного тижня, 25 лютого у вівторок у Ніжинському драмтеатрі відбудеться спектакль, що матиме благодійну мету. Частину зібраних коштів адміністрація перерахує на лікування ніжинця Нікіти Постікова.
Ініціаторами даного заходу виступила адмінісрація Ніжинської ЗОШ№17, де й навчався хлопик.
Директор навчального закладу Тетяна Власенко коментує: “Спочатку відвідаємо виставу, потім доречно говорити про акцію. Завжди намагаюсь жити за принципом: зроби діло, лише після цього про нього говори. Варто почекати лише 1 тиждень. Але плануємо, що підуть в театр добровільно учні 5-10 класів, батьки та весь педагогічний колектив. До нас планують приєднатись військовослужбовці та працівники в/ч 3160. Але підкреслюю, що це тільки плани та домовленості із театром. Почекаємо до 25 лютого”.
Дану інформацію на понеділковій нараді у міськраді повідомив заступник міського голови Ігор Алєксєєнко.
Нагадаємо, хлопчик більше року бореться із тяжкою недугою – Т-клітинною лімфомою. У Нікіти рідкісна та агресивна форма хвороби: його пухлина не реагує на жодну хіміотерапію. Зараз хлопець разом з мамою перебуває в Італії на лікуванні і реабілітації. Проживання та лікування дороговартісні, тож сім’я потребує допомоги.
Якщо маєте змогу та бажання допомогти:
Карта ПриватБанка мами Нікіти: 5168 7573 5796 5542 Постнікова Юлія.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь