У Ніжинському районі в резервуарі з бензином сталася пожежа

 

 

 

 

20 лютого о 16:50 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що у с. Станція Лосинівська Ніжинського району на території нафтобази ТОВ “Авантаж 7” в резервуарі з бензином ємністю 400 куб.м. виникла пожежа.
До її ліквідації оперативно було залучено 2 відділення 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Ніжин, а також сільські вогнеборці з смт Лосинівка, сіл Талалаївка та Безуглівки.

Вогнеборці за допомогою пожежної автодрабини подали 2 генератори піни безпосередньо на гасіння нафтопродуктів, а водяними стволами охолодили аварійний та сусідні резервуари.

Крім того, додатково були направлені підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області з районних центрів Бобровиця, Ічня, Носівка, Прилуки та м. Чернігів. Загалом від ДСНС залучалось 49 рятувальників та 15 одиниць спеціальної техніки, а також від підрозділів місцевої пожежної охорони 7 вогнеборців і 3 одиниці техніки.

Загоряння на площі 50 кв.м. ліквідовано о 19:18 хв. Жертв та постраждалих немає.
Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при проведенні ремонтних робіт.
На місці пригоди працювала мобільно-оперативна група на чолі з керівництвом Управління ДСНС України у Чернігівській області.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь