Ніжинці вийдуть на “суботники”, аби зустріти весну в чистоті

 

 

 

 

З метою забезпечення належного санітарно-гігієнічного стану, благоустрою та озеленення території з 17 березня по 17 квітня у Ніжині триватиме місячник з благоустрою та санітарного очищення міста.

Місячник чистоти дасть старт масовим сезонним роботам із благоустрою та озеленення території Ніжина. У всіх мікрорайонах буде забезпечене вивезення сміття, посадка дерев та кущів, будуть приведені в порядок дворові території, газони, фасади будинків.

Кожен ніжинець може зробити свій внесок у спільну благородну справу, оскільки всі ми патріоти своєї маленької батьківщини і чистота нашого міста, його площ і вулиць, парків і скверів, дворів і будинків передусім залежить від усіх нас.

Мешканці Ніжина завжди славилися своєю хазяйновитістю і охайністю. Будемо ж дбайливими господарями – за доброю українською традицією з приходом весни наведемо лад у нашому спільному домі. Тож об’єднання зусиль всіх небайдужих ніжинців на благо рідного міста має стати чудовим прикладом любові і шани до свого рідного міста.

Звертаємось до всіх жителів приватного сектору і багатоквартирних будинків із закликом взяти найактивнішу участь у санітарному прибиранні вулиць, скверів та парків, прибудинкових територій, під’їздів будинків, долучитися до висадки мальовничих квітників та створення цікавих малих архітектурних форм у дворах багатоповерхівок.

Закликаємо колективи підприємств, організацій, установ всіх форм власності, громадські організації навести лад на закріплених територіях, вулицях, в парках, скверах, зонах відпочинку.

Переконані, що спільними зусиллями ми перетворимо Ніжин на ошатне і комфортне для проживання місто!

Джерело: nizhynnews.com

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь