Ліпоми у Ніжинській лікарні тепер видаляють ліпосакцією

 

 

 

 

Останнім часом збільшилась кількість пацієнтів, що звернулися до відділення хірургії №2 Ніжинської ЦМЛ ім. М. Галицького зі скаргами на наявність новоутворень підшкірної жирової клітковини. В більшості випадків такі новоутвори були представлені ліпомами. Ліпома — доброякісна пухлина із жирової тканини, іноді множинна. Розвивається у підшкірному жировому шарі та може проникнути вглиб між м’язами та судинами до окістя, повідомляє Ніжинська Міськлікарня.

До теперішнього часу єдиним способом лікування таких хворих було лише хірургічне видалення пухлин. На даний час з’явилася альтернативна методика лікування – ліпосакція.

З метою покращення якості надання медичної допомоги населенню міста Ніжин, придбане сучасне обладнення для проведення ліпосакції. Тепер ніжинці можуть пройти цю сучасну малоінвазивну процедуру у хірургічному відділенні № 2 Ніжинської ЦМЛ ім. М. Галицького. Ліпосакція також поширена, як косметологічна операція для зміни хірургічним шляхом характеру жирових відкладень на певних ділянках тіла.

Але потрібно розуміти, що ліпосакція не є методом лікування ожиріння, оскільки не впливає на причини захворювання та не дозволяє видаляти значну кількість жиру. Однак візуальний ефект при видаленні підшкірного жиру, робить ліпосакцію популярною процедурою.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь