У Гоголевому виші обрали нового голову студентської ради

 

 

 

 

24 лютого 2020 року відбулася конференція студентської ради університету. Відповідно до порядку денного під час роботи конференції студентський актив обрав головуючого засідання, представників лічильної комісії й секретаря конференції. До складу лічильної комісії увійшли: Павло Голінко, Катерина Железняк та Олеся Шейко. Повноваження головуючого конференції було покладено на Костянтина Дмитренка, а секретарем було затверджено Руслану Шмагіну.
Після офіційного затвердження порядку денного першим питанням до обговорення було визначено обрання голови Студентської ради університету. За результатами підрахунку голосів, новим головою студентського самоврядування нашого університету став студент ІV курсу факультету природничо-географічних і точних наук Костянтин Дмитренко.
Також було затверджено кандидатів до складу Студентської ради університету, кошторис на 2020 рік та нове Положення про студентське самоврядування НДУ імені Миколи Гоголя від 24 лютого 2020 року.
Будьте активними й змінюйте своє студентське життя на краще разом із представниками студентського самоврядування НДУ імені Миколи Гоголя!
Джерело: ndu.edu.ua
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь