Навіщо потрібні онлайн-платежі?

 

 

 

 

Десять років тому люди скептично ставилися до онлайнових платежів. Сьогодні кожен третій користувач інтернету робить банківські операції онлайн. Люди швидко пристосувалися до нових технологій і рідко замислюються над процесом оплати. Платіжні сервіси працюють «за лаштунками», але це важливі ланки фінансового ланцюга, які об’єднують продавців, споживачів і банківські установи.

7 причин інтегрувати Any.Money
Цифрова платформа any.money спрощує процес підключення до фінансових систем і пропонує комплексні платіжні рішення для бізнесу і стартапів. Мультивалютний платіжний сервіс працює з банківськими картами, криптовалюта і електронними грошима. Інтегрування Any.Money забезпечує:
● безпеку платежів та зберігання коштів;
● налаштування розрахунків різними способами, завдяки SCI – сторінці оплати;
● цілодобовий висновок грошових ресурсів в будь-якій валюті без прихованих доплат за нічну відправку;
● конвертацію валют за вигідним курсом;
● відправку одним кліком великої кількості платежів;
● зручний особистий кабінет з доступом до рахунків, транзакціях, статистикою і аналітиці в режимі 24/7;
● техпідтримку з гарячою лінією.

Платіжний сервіс враховує особливості кожного клієнта і пропонує технічні рішення і тарифи, виходячи зі специфіки підприємства.
Переваги онлайн-платежів
Цифрові платіжні сервіси дозволяють вести бізнес в будь-якій точці світу, захищають інформацію від витоку даних і приносять численні переваги.
1. Платити онлайн зручніше і швидше. Весь процес – від відправки онлайн-платежу до підтвердження транзакції і поновлення банківського рахунку – займає кілька секунд або хвилин.
2. Після інтеграції та налаштування цифрової платформи під потреби сайту, онлайн-платежі і будь-які оновлення обробляються автоматично.
3. Постачальники платежів стягують плату за транзакції і установку або встановлюють щомісячні збори. Але допомога, яку отримують бізнес і стартапи набагато відчутніше, ніж витрати на спеціалізовані сервіси.
Платіжні послуги онлайн необхідні будь-якому підприємству, яке приймає кредитні картки. Відповідну цифрову платформу вибирають з урахуванням: тарифів, якості обслуговування, пропозицій щодо забезпечення безпеки, інструментів по збільшенню прибутковості і зростання бізнесу. Сервіс Any.Money – це низькі комісії, гарантований захист від валютних коливань і комплексні платіжні рішення для вашого стартапа або підприємства!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь