Ніжинці вимагають ремонт дороги під залізничним мостом

На сайті Єдиної системи місцевих петицій з’явилась нова, що має назву “Ремонт проїжджої частини по вул Прилуцька (під ЖД мостом) та початок вул. Гуньківська”

Станом на дев’яту годину ранку її підписали 15 осіб зі 100 потрібних. На збір підписів є 87 днів.

“Стан проїзної частини на відрізку по вулиці Прилуцька 1 – Прилуцька 45(відрізок дороги під ЖД мостом) та початок вул. Гуньківскої знаходиться в катастрофічному стані. Жодного разу, ані ямковий ремонт, ані який-небудь інший не проводився. До ПрАТ «Ніжинський жиркомбінат» приїздить неймовірна кількість вантажівок на вигрузку насіння, в результаті чого ця частина дороги за останні 2-3 роки взагалі прийшла в суцільні ями. А коли 40% проїзної частини займають ці самі вантажівки то і розминутися неможливо двом зустрічним транспортам.
Просимо внести цю частину дороги міста до вулиць які необхідно відремонтувати в 2020 році, можливо залучайте адміністрацію ПрАТ «Ніжинський жиркомбінат», адже саме активне руйнування почалося коли до них почався такий потік багатотонних автомобілів”, – йдеться у петиції автора Дениса Коваля.

Поставити свій підпис можна за посиланням https://e-dem.in.ua/nizhyn/Petition/View/78?fbclid=IwAR0ENKAQEN8y3vthCHyYD0jB7YvmkS0AONTXN15ssSi7omE-ZJ1NCyCKExI

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь