Ніжинців збирають на громадські слухання по “кричущим” питанням

 

 

 

 

14 березня 2020 року о 14 год. 00 хв. у великому залі адміністративної будівлі виконавчого комітету Ніжинської міської ради (місто Ніжин, площа імені Івана Франка, будинок 1) відбудуться громадські слухання на тему: «Перерозподіл бюджетних коштів з облаштування кругового руху на перехресті вулиць Шевченка – Носівський шлях – Урожайна на розробку та побудову свердловини з видобутку питної води», повідомляє nizhynrada.
Відповідно до ст.15 «Положення про громадські слухання в місті Ніжині Чернігівської області» від 30 серпня 2016 р. № 12-15/2016. до початку громадських слухань проводиться реєстрація учасників громадських слухань. Незареєстровані особи не можуть брати участі у слуханнях.

Для реєстрації особам необхідно пред’явити паспорт громадянина України або інший паспортний документ. У списку учасників громадських слухань зазначаються прізвища, імена, по батькові учасників, дата їх народження, місце реєстрації, місце роботи або рід занять, ставляться підписи зареєстрованих. Членам громади, що мають право голосу, під час реєстрації видають мандати для голосування.

Відповідно до ст.16. «Положення про громадські слухання в місті Ніжині Чернігівської області» від 30 серпня 2016 р. № 12-15/2016 право голосу на громадських слуханнях мають тільки повнолітні члени громади, що зареєстровані в межах міста чи їх окремої частини (району, мікрорайону, кварталу, вулиці, будинку (-ків)), на якій проводяться громадські слухання. Решта членів громади, які не проживають у межах відповідних частин міста, беруть участь у громадських слуханнях з правом дорадчого голосу.
Ініціатором громадських слухань є Середа Д.А.

Відділ інформаційно-аналітичної
роботи та комунікацій з громадськістю

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь