На Чернігівщині вчергове продали пам’ятник Леніну. А що з ніжинським?

 

 

 

 

На Чернігівщині на аукціоні продали колишній пам’ятник Володимиру Леніну, що знаходиться на балансі Сновської міської ради. Про це повідомила прес-служба міськради. Вартість об’єкта, проданого з другої спроби, склала більше 375 тисяч гривень. Пам’ятник було демонтовано у 2016 році, зараз він зберігається на території місцевого комунального підприємства. Початкова вартість склала 326,8 тисячі гривень. Переможцем аукціону стало запорізьке підприємство.

“Отримані кошти від продажу пам’ятника  будуть використані на благоустрій території перед Сновським будинком культури, де він був встановлений. З цього питання будуть проведені громадські обговорення. Раніше жителями міста була підтримана пропозиція зробити на цьому місці фонтан”, – йдеться у повідомленні.

Журналісти сайту НЕЖАТИН поцікавились в начальника управління ЖКГ та Б, чи збираються продавати ніжинського Леніна, що наразі знаходиться на території КП “ВУКГ”. Отримали відповідь: “Ні, поки не збираємось. Відповідне рішення має прийняти сесія міськради”.
Детальніше unian.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь