Олег Щербак передумав віддавати своє місце голови комісії?

 

 

 

 

Останнім часом тема голів депутатських комісій в Ніжинраді стає актуальною. На засіданні сесії 26 лютого депутати проголосували за відкликання з посади голови постійної депутатської комісії з земельних питань Андрія Деркача. Попередньо про свої наміри більше не очолювати депутатську комісію з питань законності озвучив Олег Щербак. На сесію депутат мав підготувати відповідний проект рішення на розгляд ради: «До мене виникла недовіра. Деякі депутати негативно висловлюються в мою сторону у зв’язку з моїми професіональними й іншими діями та піддають їх критиці. Я змушений подати цю заяву, це моя громадянська позиція. Саме тому на найближче засідання сесії я виношу проект рішення про зняття себе з голови комісії».

Проте, в ході засідання сесії Олег Щербак так і не підняв дане питання і не надав йому розголосу. З цього можна судити, що голова комісії, мабуть, не був впевнений у своєму рішенні або ж боявся непідтримки депутатів, і як наслідок — не виніс на розгляд проект рішення, про яке говорив у ЗМІ та заявляв своїм колегам. Що ж насправді стало причиною скасуванням такого відповідального кроку: ми запитали власне в Олега Щербака.
“Фактично це стало не актуальним. Перед засіданням сесії, у приватній розмові ми поговорили з депутатами, які є членами комісії й прийшли до думки, що мені не потрібно відкликати свою посаду. Хоча я справді готував на сесію заяву, але вона була передчасною і, можливо, емоційною”, – прокоментував депутат.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь