23-річний ніжинець хоче здійснити мрію тисячьох – подолати корупцію в рідному місті

 

 

 

 

23-річний житель Ніжина Артем Прокопенко повністю відмовився від вживання алкоголю і тютюну. Чоловік захоплюється спортом, відвідує тренажерну залу, займається кросфітом і веде здоровий спосіб життя.

Розповідає, що від алкоголю він відмовився ще тоді, як навчався у школі. Спробував його лише одного разу, каже, що алкоголь йому одразу не сподобався. У такій відмові Артем Прокопенко вбачає лише плюси, зокрема це позначається на самопочутті. Він дуже рідко хворіє та не має проблем зі здоров’ям.

Усі свята та гуляння чоловіка також проходять без алкоголю. Він ніколи не п’є, навіть коли збирається з компанією друзів. Каже, що протягом перших кількох років його відмови від спиртного знайомі постійно пропонували випити хоча б трохи, але згодом зрозуміли, що сила волі Артема сильніша.

«Більшість людей вживає алкоголь для того, аби підняти собі настрій або для веселощів. Однак розважитись – як у компанії друзів, так і просто, наприклад, на природі, – можна і без нього», – розповідає Артем.

ніжинець, Артем Прокопенко, спортсмен, патріот

Є у нього й друг, якого Артему вдалося перетягти на свій бік – це його однокласник. Спершу вони разом вчилися в одному ліцеї, потім вступили на один факультет. «Він курив, вживав алкоголь ще тоді, як навчався у п’ятому класі. Моє ставлення до нього було, можна сказати, негативним. Але якось ми почали спілкуватися ближче, він почав разом зі мною займатися спортом і поступово перестав пити та курити», – згадує Артем Прокопенко.

Каже, що все своє життя є патріотом. Мав стосунок до руху «Ультрас», тому й вирішив піти на військову службу. Хотів це зробити ще на початку російсько-української війни, але не зміг, адже пообіцяв батькам закінчити навчання в коледжі. Після того, як здобув освіту юриста, одразу пішов на фронт. Зараз чоловік – колишній військовий, звільнився наприкінці 2019 року. Більше трьох років Артем Прокопенко служив снайпером у полку «Азов». Був у гарячих точках Луганщини, Донеччини та Маріупольщини. Останній виїзд здійснив на Світлодарську Дугу.

ніжинець, Артем Прокопенко, спортсмен, патріот

За роки служби отримав відзнаку Президента України «За участь в Антитерористичній операції» та «За мужність та звитягу». Місяць тому Артем Прокопенко здобув вищу юридичну освіту в Чернігівському національному технологічному університеті. Тепер серед планів чоловіка – займатися політичною діяльністю. Він уже вступив до лав однієї з партій й очолюватиме її осередок у місті.

Мріє подолати корупцію спершу в рідному Ніжині.

Джерело: Чeline

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь