Скільки Ніжин зекономив на відсутності снігу взимку?

 

 

 

 

Ні для кого не секрет, що цьогорічна зима була аномально теплою, і як говорять експерти, найтепліша за 140 років.

Снігових заметів та ожеледиці майже не було, то ж це неабияк полегшило роботу комунальних підприємств.

Журналісти сайту «Нежатин» вирішили дізнатися, щодо економії коштів для комунальників у зв’язку з аномально теплою зимою (чищення доріг від снігу, посипання піщано-соляною сумішшю) та куди направлять зекономлені кошти?

Коментує начальник КП ВУКГВладислав Корман

Нам виділяють кошти на заробітну плату працівникам і на пальне. Тобто, хочу пояснити, що міська влада виділяє нам кошти по факту виконаних робіт. Так як цього річ дійсно аномально тепла зима, то і виконаних робіт було значно менше ніж у минулі роки. Я маю на увазі прибирання снігу. Куди зекономлені гроші виділить міська влада я не знаю, бо це рішення будуть приймати у стінах ради.

Відповідаючи на запитання журналістів, щодо коштів, які були зекономлені в порівнянні з минулим роком на прибиранні снігу, заступник міського голови Григорій Олійник повідомив, що підсумки по завершенню цьогорічної зими ще не підведено. «Фактично зима завершилась, але у прогнозах погоди ще можливе очікування морозної погоди. Тому ми, скажімо так, наперед не забігаємо, але дана цифра буде оприлюднена та винесена на розгляд бюджетної комісії, потім це питання будемо виносити на розгляд сесії» – повідомив він.

Читайте також: мер Черкас у найтеплішу за 140 років зиму витратив 1.2 млн грн на прибирання снігу – депутат Черкаської міськради – https://proholovne.com.ua/mer-cherkas-u-naiteplishu-za-140-rokiv-zymu-vytratyv-1-2-mln-hrn-na-prybyrannia-snihu-deputat-cherkaskoi-miskrady/?fbclid=IwAR1A4-7uynaRLS-3rjav4SYzIdVOISyGJMHA4f-1rO7gsFtNrWubFa0bKzE

Оксана Кравчук

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Фото nizhyn.in.ua

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь