Несподівані факти про жінок, які ви точно не знали

 

 

 

 

Блондинки більш здатні до народження дітей

Виявляється, блондинки більш плідні. А вся справа в тому, що світлий колір волосся говорить про високий рівень естрогену в крові. А він дуже важливий для репродуктивної функції та сексуального розвитку.

До речі, волосся у блондинок може темніти кожного разу після народження дитини. Тому що рівень цього гормону в крові після пологів кожен раз падає.

Задоволення від розмов

Справжнє задоволення жінки отримують від звуку свого голосу. Цей несподіваний факт з’ясували вчені.

Саме тому жінки говорять в 3 рази більше впродовж дня, ніж чоловіки. І вимовляють як мінімум 20 тис. слів. У той час як чоловіки – 7 тис. У жіночому мозку набагато більше клітин, які відповідають за мову. І коли дівчина говорить, то відбувається викид гормонів, які викликають ейфорію. Її можна порівняти з тією, яка відбувається у любителів солодкого, які їдять шоколад чи торт.

Запах чоловіка

Жінок заспокоює запах коханого чоловіка. Це довели шляхом експериментів вчені Університету Британської Колумбії.

У ньому взяло участь 96 пар. Хлопцям роздали чисті футболки, які вони повинні були носити цілий день. А після ці футболки віддали дівчатам, причому в хаотичному порядку. Так ось ті, хто носив футболку свого коханого, відчував менше стресу в ході експерименту. У решти ж підвищувався рівень кортизолу, гормону стресу, і вони відчували себе значно більше роздратованими і втомленими.

Любов до рожевого спадкова

Дуже цікавий факт – любов дівчат до рожевого кольору передається у спадок.

Причому по жіночій лінії і за умови, якщо в роду були жінки, які займалися збором фруктів і ягід. Та й потім, не секрет, що жінка бачить всі кольори яскравіше, ніж чоловіки. І серед жінок дальтоніки зустрічаються вкрай рідко.

Материнський інстинкт

Розчулення до тварин – це своєрідний прояв материнського інстинкту. Тварини нагадують жінкам дітей. На них вони реагують так само.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь