Українцям скасували знижку на комуналку

 

 

 

 

Оскільки ціна на газ в січні цього року почала зростати, то українці за користуванням газу в січні заплатять більше, ніж в грудні, але вже в лютому ситуація повинна змінитися на краще і ціни на газ знизяться.

Як пише strana.ua, про це повідомив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук. Хоча раніше Олексій Гончарук обіцяв всім українцям знижки на газ.

«Якщо порівняти платіжки за грудень і січень, то в січні ціна на газ буде трохи вище. І відбувається це з різних причин. Адже обсяг споживання газу українцями збільшився, а ціна на газовому ринку виросла », – сказав Олексій Гончарук.

Прем’єр-міністр також заявив і про те, що ціни в платіжках збільшилися за рахунок зростання ціни на газ для населення. Але за запевненнями Олексія Гончарука вже в лютому місяці ситуація повинна змінитися на краще.

«Зараз ми можемо бачити тільки одне, що ціни на газ поступово знижуються. І ми будемо знижувати їх і надалі, що обов’язково буде враховано в платіжці. Тобто в грудні українці платили вже за зниженою ціною на газ, а в лютому вона буде ще менше », – заявив прем’єр-міністр.

Джерело: newformat.info

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь