В Україні змінили правила виклику “швидкої” і поліції!

 

 

 

 

Українцям представили нововведення у механізмі виклику деяких екстрених служб, зокрема – поліції і «швидкої допомоги». Так, поліцію тепер можна викликати по-сучасному – за допомогою фірмового мобільного додатка під назвою My Pol, а зміни у виклику «швидкої» пов’язані з ризиком поширення коронавіруса в Україні.

В рамках діджіталізаціі України, правоохоронці представили мобільний додаток, за допомогою якого, наприклад, поліцейські зможуть встановити точне місце розташування людини, яка потрапила в біду  за допомогою геолокації. Варто сказати, додаток при установці зажадає від користувача багато особистих даних, без надання яких, повіністю розкрити його функції не вдасться.

Крім виклику поліцейських за допомогою червоної кнопки SOS, додаток дозволить користувачам залишити правоохоронцям повідомлення про правопорушення, яке можна супроводити фотографією. Список порушень може бути дуже різним. Крім того, можна оцінити і роботу поліцейських.

До мінусів додатків – можливість для правоохоронців відстежувати місце розташування його користувача – з іншого боку, в разі потрапляння в біду, мінус може стати і плюсом.

ДЖЕРЕЛО

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь