ЗАЗ випустить пробну партію автомобілів LADA

 

 

 

 

На Запорізькому автомобілебудівному заводі триває процес аудиту автомобільного виробництва. Його проводять потенційні партнери, одними з яких є Groupe Renault. Аудит передбачає випуск тестових партій автомобілів.

Як розповів прес-секретар Корпорації «Укравто» Дмитро Скляренко, аудит передбачає випуск тестових партій автомобілів, повідомляє видання 061.

«Процес аудиту якості, і виробництва як такого, триває. Отриманий результат (автомобілі), що логічно, надходять до дилерів. Але, як і раніше, будь-яких фінальних домовленостей, які б дозволили б сказати про запуск виробництва, поки немає», – зазначив він і додав, що на даний момент про серійне виробництво не йдеться.

У той же час, в деяких ЗМІ з’явилася інформація про випуск на заводі трьох моделей: «Lada Vesta», «Lada Xray» і «Lada Largus».

У минулому році в Запоріжжі був випущено 151 легкий комерційний автомобіль Lanos Cargo, а також на замовлення були зроблені 15 автомобілів ЗАЗ С70101. Це автомобілі спеціального призначення для виконання функцій пересувного мобільного офісу.

АО «АвтоВАЗ» – найбільший в Росії виробник автомобілів, акції якого з 2014 року належать французькій Renault і російському державному «Ростеху».

Джерело: uasogodni.online/news

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь