Концерти у Ніжині під час карантину: що робити тим, хто придбав квитки

 

 

 

 

Кабінет міністрів запровадив карантин у межах всієї України з 12 березня по 3 квітня. Він передбачає закриття навчальних закладів, заборону масових зібрань понад 200 осіб.
У закладах освіти Ніжина навчальний процес зупинився. Проте культурне життя в Ніжині продовжує існування: люди збираються у закладах харчування, клубах, кінотеатрі і тд.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН
У ході засідання виконавчого комітету 12 березня начальник управління культури Тетяна Басак поставила питання щодо того, як регулювати роботу міського будинку культури. Адже у постанові прописано: заборонити заходи, у яких беруть участь понад 200 осіб, але якщо менше?
«Протягом місяця у міському будинку культури проводяться гастрольні тури та концерти. Якщо в залі буде 100 осіб або менше, чи варто скасовувати такі заходи?»,- поставила питання Тетяна Басак.

На це міський голова Анатолій Лінник зазначив, що питання не стільки у цифрі, а в щільності людей. Оскільки питання тестування і виявлення коронавірусу в людей зараз в Україні ще проблемне, не варто ризикувати, особливо, якщо це стосується закритих приміщень.масово повертаються заробітчани з країн Європи, і немає впевненості, хто з них є носієм інфекції.

Виходячи з цього члени виконавчого комітету вирішили рекомендувати скасовувати проведення в будинку культури концертів, адже безпека і здоров’я – дорожче квитка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь