Вже цього року в Ніжині може з’явитись комунальний транспорт

 

 

 

 

Про створення у Ніжині комунального підприємства по забезпеченню пасажирських перевезень у стінах міськради ведуться розмови давно. Кожного разу, коли перевізники анонсують підвищення тарифу на проїзд це питання стає більш гостро зі сторони громади. Представники влади відтягували конкретні кроки у цьому напрямку, пояснюючи дефіцитним бюджетом і дорогою вартістю власне самих автобусів.

Днями журналістам сайту “Нежатин” стало відомо, що вже цього року у Ніжині може з’явитись громадський транспорт комунальної власності. На це з бюджету міста планують виділити 6 млн. грн., аби придбати 3 автобуси.

Дану інформацію підтвердив заступник міського голови Григорій Олійник: “У планах ради це дійсно є. Хоча зараз складно говорити про всі деталі, адже наразі вивчаємо пропозиції ринку по цінах на автобуси. Щодо виділення коштів з бюджету, то це треба вже дивитись по результатах півріччя щодо надходжень до бюджету міста”.

За якими ж маршрутами курсуватимуть комунальні автобуси? За словами Григорія Олійника це залежатиме від навантаження маршрутів і логістики, що також буде вивчатись окремо.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь