Єдиний продукт, який вбиває все: віруси, грибок, бактерії одночасно

 

 

 

 

При змішуванні травних ферментів бджіл і смолистих речовин рослин утворюється клейка речовина з унікальною формулою — прополіс. Бджолам прополіс потрібен для захисту і знезараження медових сот і вулика, а людині — для лікування, інформує Ukr.Media.

Прополіс відомий з давніх часів, сучасна медицина продовжує відкривати все нові й нові його властивості. А вживати цей продукт можна самими різними способами: просто розжовуючи, додаючи в молоко (відмінно лікує кашель) або у вигляді спиртової настоянки зовнішньо і всередину.

Лікувальні властивості настоянки прополісу
При внутрішньому прийомі настоянка прополісу сприяє зміцненню імунітету, знімає запальні процеси, діє як антиоксидант. Спектр дії при зовнішньому застосуванні ще ширше: знезаражує і загоює рани, регенерує шкіру, знеболює, вбиває грибок.

Лікарі призначають препарат при найрізноманітніших станах і захворюваннях: для лікування тонзиліту, фарингіту, синуситу, отиту, при трахеїті, бронхіті, пневмонії, для усунення вірусної інфекції (грип, герпес), при всіх стоматологічних патологіях, в гінекології при ерозії шийки матки й навіть для лікування шлункових захворювань.

Як застосовувати настоянку прополісу

При фарингіті й тонзиліті полощіть горло настоянкою, розведеною фізіологічним розчином в пропорції 1:10.

З такою ж концентрацією потрібно готувати розчин для полоскання порожнини рота при стоматологічних захворюваннях.

При синуситі й гаймориті: закапування і промивання носа розведеною настоянкою прополісу в пропорції, зазначеній вище.

При отиті помісти в вухо змочений у препараті ватний тампон. Якщо процедуру проводите дитині, настойку потрібно розбавити теплою кип’яченою водою у співвідношенні 1: 1. Дорослим також можна закапувати в кожне вухо по 2 краплі настоянки 5%-й концентрації до повного одужання.

Як загальнозміцнюючий засіб: 15-20 крапель настоянки розчинити в ложці молока або води й пити за 30 хвилин до їди.

Для лікування шлункових захворювань 15-20 крапель настоянки потрібно розбавити в 100 мл теплої води й пити за 30 хвилин до їди.

Пошкодження шкіри, рани, герпетичні висипання, грибкове ураження стоп і нігтів, лупу лікують нерозведеним препаратом за допомогою пов’язок,

примочок або змазуванням.

При всьому позитивному впливі прополісу на людський організм за постановкою точного діагнозу і призначенням лікування слід все-таки звертатися до лікаря!

Прополіс протипоказаний людям з алергією на продукти бджільництва. Дітям, вагітним жінкам і автомобілістам, вживання ліків на спиртовій основі всередину також протипоказано (можна використовувати тільки зовнішньо). Через великий ризик алергічних реакцій малюків до 3 років взагалі не рекомендують лікувати будь-якими препаратами на основі прополісу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь