Автомобільний махінатор дурив жителів Ніжинщини

 

 

 

 

6 березня на засіданні у Ніжинському міськрайонному судді обрали запобіжний захід для чоловіка, що обвинувачується у двох кримінальних правопорушеннях. Про це йдеться в ухвалі суду.
Повідомляє mynizhyn.com.
Так, у 2018 році підозрюваний, давши заздалегідь неправдиву обіцянку потерпілому про сприяння у придбанні за кордоном автомобіля марки «Skoda Citigo», отримав за два рази від потерпілої особи грошові кошти у сумі 5 700 доларів США. А саме: 19 червня 2018 року підозрюваний шляхом зловживання довірою чоловіка отримав від останнього грошові кошти у сумі 2700 доларів США, 19 жовтня 2018 року-3000 доларів США, чим спричинив потерпілому матеріальної шкоди на загальну суму в гривневому еквіваленті 155211 грн.
19 грудня 2018 року підозрюваний чоловік отримав вже у іншого потерпілого автомобіль марки «УАЗ 3151201» та технічний паспорт на вказаний автомобіль, що належить дружині потерпілого. Під приводом ремонту перевіз автомобіль до м.Ніжина Чернігівської області до СТО, що розташоване по вул.Носівський Шлях, 21-Б м.Ніжина, де в подальшому зберігав.
29 грудня 2018 року з корисливих мотивів, без дозволу власника, перегнав даний автомобіль до м.Києва, де в районі станції метро «Лісова» продав іншій особі, видавши його за власний, отримавши за це грошові кошти, які використав для власних потреб, чим спричинив потерпілому матеріальних збитків.
Підозрюваний не має постійного місця проживання в межах м.Ніжина та Ніжинського району. Чоловік зареєстрований у Рівненській області, де не проживає. Підозрюваний не одружений і не працює. Раніше не судимий.
Тож суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою. Слідство триває.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь