Подорожувати можна і під час карантину: музеї онлайн

 

 

 

 

Сегодня.Lifestyle ділиться способами, які допоможуть розважити себе під час карантину. Раніше ми публікували ТОП-10 серіалів, а сьогодні розповідаємо, які музеї світу можна відвідати, обійшовши заборону на подорожі. Мийте руки та просвітляйся.

Музеї, які можна відвідати онлайн

Музеї, які можна відвідати онлайн
Фото: Pinterest

Музей Ван Гога

Фото: instagram.com/vangoghmuseum/

На сайті зібрані всі роботи знаменитого творця, з якими можна ознайомитися абсолютно безкоштовно. Також у користувачів є можливість “пройтися” виставковими залами, які знаходяться в Амстердамі.

Британська галерея Тейт

Фото: wikipedia

Художній музей в Лондоні працює з 1897 року. Тут зібрано найцінніші твори британського мистецтва з 1500 року до наших днів. На сайті є огляд деяких залів, статті та онлайн-виставки.

Театр-музей Далі

Фото: instagram.com/museudali/

Театр-музей художника-сюрреаліста Сальвадора Далі знаходиться в Каталонії. Але відвідати його можна онлайн. В музеї знаходиться найбільша і різноманітна колекція творів майстра, серед яких “Привид сексуальної привабливості”, “Портрет Гала з двома реберцями ягняти, які балансують на її плечі”, “Кошик з хлібом”, “Галатея зі сферами” і так далі.

Національний музей Жінки в мистецтві

Фото: wikipedia

Це єдиний музей, де можна побачити твори мистецтва, створені виключно жінками. Сама будівля розташована у Вашингтоні, США. Прогулятися онлайн можна на сайті.

Метрополітен-музей

Фото: wikipedia

Ще одне місце в США, яке цікаво буде відвідати. Музей мистецтва “Метрополітен” вважається одним з найбільших і є четвертим за відвідуваністю художнім музеєм світу. Серед експонатів роботи Уолкера Еванса, Діани Арбюс, Ван Гога, Джексона Поллока і Пабло Пікассо, а також виставка інституту костюма тощо.

Джерело: segodnya.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Одна думка по “Подорожувати можна і під час карантину: музеї онлайн

Залишити відповідь